VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 17:39
Reakce na :

Njn, po tom, čo jej vyschla jedovatá slina, tak to prestalo byť ono... 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 17:40

Si pamätám ako kráčali domov. On vpredu si podhadzoval kľúče a v druhej ruke cigaretu, ona pár metrov za ním, v jednej ruke sieťovka s fľašami, ktoré cinkali, v druhej taká kockovana veľká nákupná taška. Bývali sme na prízemí a kuchynské okno priamo s výhľadom na vstupné schody. Koľkokrát som si predstavovala ako z okna smerom po ňom maslo, pohár s vodou alebo aspoň niečo. A on vždy zamával s úsmevom k nášmu oknu keď má zbadal. Taký nagelovany frajer. Tfuj

potom sa odsťahovali a neviem už nič o nich. Dúfam že precitli jeden, alebo druhy

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 17:44
Reakce na Janulik03:

Na tom je nejhorší, že si možná oba mysleli, že je všechno v pořádku a jak on je obětavý, že ji na ten nákup vozí. Ono to je asi i dnes leckde ještě normální, že ona vláčí tašky lahváčů pro něj. Aspoň sedí doma a ne v hospodě, že jo.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 17:45

Já teda odděluju zrno od plev podle jinejch věcí než (probůh bude nadsázka) teatrálního otvírání dveří od tága s podáním ručky, jsem asi moderní emancipovaná žena...jako byla ta..Marie Kyrý :-D. Za tu kovanou etiketu jsem už viděla a zažila schovanejch spoustu jinejch nešvarů, je mi to spíš protivný, v dnešní době to vnímám jako dost přežitý, preferuji přirozenost, podotýkám není to způsobeno lety života za bolševika, myslím, že jsem žila ve velice kultivovaném prostředí ;-)

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 17:46
Reakce na Janulik03:

To mi pripomenulo manžela jednej dávnej sused. Ten ju po práci  zaviezol do obchodu, v aute počkal až nakúpi a uloží plne tašky do kufra. Potom išli domov a tam jej gavaliersky odomkol a podržal dvere, aby s tými plnými taškami v oboch rukách mohla vojsť dnu. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 18:58
Reakce na Mutziputzi:

ale tak etiketa má hlavně usnadnit bytí ve společnosti, je to prostě něco jako pravidla silničního provozu. Tak jako je fajn vědět, kdo má přednost na křižovatce, aby se auta nenabourala, tak je fajn vědět, kdo podá komu ruku jako první, aby se uprostřed 4 lidí nesešly 4 ruce a "nenabouraly". Podržení dveří ženě může v dnešní době někomu připadat přežité, to chápu, ale přiznávám, že s kolegy, kteří základy etikety dodržují, chodím na oběd radši. Není to jen o tom vstupování do výtahu, ale i o té stolní etiketě

barbucha na našem obřadu místo ženicha a nevěsty zmiňovala matrikářka, stejně tak jako kdo kdy s kým vchází do obřadní síně

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 19:31
Reakce na Janulik03:

Jeeeezis. Jeste, ze nejsi sousedka nasich. Otec, kterej po nekolika operacich muze tahat maximalne 1 kg v kazdy ruce, me obcas prosi o vylozeni auta, takze to vypafa tak, ze on jde ke dverim s minitastickou a za nim ja ovesena jako vanocni stromecek :D je mi ale jasny, ze vasi sousedi byli asi jinej pripad :)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 19:36

macronová teda nedostane svůj vlastní rozpočet a titul první dámy. a pod článkem komentář: ani na západě si neváží svých důchodců, kam ten svět spěje 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 19:57
Reakce na razorblade:

No zlatko, DDDDDDD, viem že to oslovenie nemáš rada, Sorry. Ale to je trosku rozdiel. Hento som mala pred sebou 8 rokov obden. A ver, že je to poznať. 

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 20:04
Reakce na Mutziputzi:

Já teda odděluju zrno od plev podle jinejch věcí než (probůh bude nadsázka) teatrálního otvírání dveří od tága s podáním ručky, jsem asi moderní emancipovaná žena...jako byla ta..Marie Kyrý :-D. Za tu kovanou etiketu jsem už viděla a zažila schovanejch spoustu jinejch nešvarů, je mi to spíš protivný, v dnešní době to vnímám jako dost přežitý, preferuji přirozenost, podotýkám není to způsobeno lety života za bolševika, myslím, že jsem žila ve velice kultivovaném prostředí ;-)

Tak ono je to jedno s druhým, netřeba předpokládat, že za gentlemanským chováním nutně vězí nějakej zločin Omezenej blb mě rukypolíbením neomámí, ani křivák, kterej mi podrží dveře. Na druhou stranu génius, šťourající se v nose nebo nadaný umělec, kterej v životě neslyšel o příboru a kterak ho použít, taky nebudou žádná výhra.

Ale najdou se i jedinci s jakžtakž slušným charakterem, inteligencí  i chováním. Leč nikoli na Čapím hnízdě.

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 22:28
Reakce na Jiná Realita:

Já jsem teda docela zírala, jak to Víťa dostal sežrat. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 22:34
Reakce na Kokoska:

já ne. já vůbec nechápu, proč ho tam dali a to v té stylizaci, v jaké tam je. poté, co se mu tam snad roky všichni pochechtávali.

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 22:48
Reakce na Jiná Realita:

Pokud to byl pokus o oživení, vyšel.

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 22:48
Reakce na Jiná Realita:

Tak hodnocení jeho zjevu se dalo čekat. Ale že fórum, které zveřejňovalo fotky blbě oblečených lidí a tepalo jejich prohřešky, bude nad fotkou do divadla opravdu extrémně nevhodně oblečených lidí mluvit o kyberšikaně, to jsem nečekala.

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 22:56
Reakce na Kokoska:

Ja som teda čítala aj tú diskusiu a podľa mňa tam teda Víťa prilieval dosť olej do ohňa svojou neustálou potrebou sa obhajovať a poukazovať na to, že všetci sú blázni len on je lietadlo.  

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 22:57
Reakce na Kokoska:

asi jsem to nečetla dost důkladně :-O

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 23:00
Reakce na Kokoska:

Dělal všechno proto, aby si tu sodu zasloužil. Takže kdyby tam v tu chvíli dal fotku někoho v plavkách na opeře, stejně by neměl šanci. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 23:03

mně se akorát líbilo, jak ho tam kdosi skoro přirovnal k ditě von teese 

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 23:07

Tak on obhajoval svůj názor, no. Je fakt, že kdyby byl ticho, asi ta diskuze nebyla tak dlouhá.  On mě docela baví, je prostě jiný. Občas teda ujede, ale něco se mi i dost líbí. A že je buranství přijít do divadla jak na ryby, to je taky pravda. Jen to tam napsal dost nešťastně, jako celonárodní vlastnost.

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 23:08
Reakce na Jiná Realita:

Nojo, vzpomněla jsem si, jak to taky občas slízla Esmee, že takhle se přece normálně nechodí :)