milacka Urcite, ale Helena v nem nebude. Mam nemoci plny zuby.
VIP zjevy
to si ani nezaslouzi abys ji venovala cas a svuj talent.
Luna to ti verím a aj chápem. Komiksom si si v temnom čase choroby vyháňala z hlavy bubákov strachu a bezmocnosti. Našťastie si v inej životnej fáze, rada ťa vidím s úsmevom a ešte ti chcem napísať, s dovolením tvoj a Dalin boj s chorobou pomohol aj mojej mame, ktorá sa nevedela zbaviť strachu z návratu rakoviny. Už je na tom psychicky lepšie.
Kdysi dávno za času miss mi Houdová přišla sympatická, takové mile zjevení. Teď už to zjevení ve mě probouzí akorát tak touhu kopnout ji do řiti s pořádným rozběhem, blbka blba nebezpečná ![]()
Copak prdel pod bradou. Ale tak strašně mě štve ten kačírek... mám vždycky sto chutí ji za ty věčně našpulený pysky chytit a celý to uříznout ![]()
A EzoHoudový srdečně přeju, aby měla brzo vopravdu proč brečet. Tyhlety sebestředný krávy si neviděj do huby...
Mimochodem, zde článeček o nedávno propíraným tom... onom... no prostě Bidenově odborníkovi.
Sama bych to nenapsala líp (a skutečně nenapsala
akorát že je to přesně to, o co mi šlo)!
barbucha reflex opet nezklamal a potvrzuje svou pozici blesku pro konzervativni radobyintelektualy. aspon nejake jistoty v dnesnim fluidnim svete ![]()
No, prostě to jde i lépe. Mnohem lépe ![]()

barbucha Mě na tom úplně nejvíc děsí to prohlášení, že na jaderném programu bude pracovat v noci. Ten člověk nespí? Moje angličtina teda není v takovém stavu, abych si o něm dohledala info o jeho odbornosti v jaderné energetice, tak budu slepě věřit, že snad v Bílém domě vědí, co dělají.
Ten se mi líbí. Nedávno na mě vyskočil na IG nějaký manželský pár, kde chlap se taky oblékal jako žena. A ten se mi nelíbil. Ale oni byli oba jaksi divně demode.
Isca jasně, berem všechny, co nesleduji youtubery.
Vezměte mě take? Fcb a inst. mam jen pro sledování fotek přírody.
Tenhle má taky manželku (a 3 děti
). Robotickej inženýr... ale hlavně má teda dost pěkný nohy! ![]()
barbucha Jsem chtěla napsat, že je to asi první chlap v sukni, který se mi líbí. Ale pak jsem si vzpomněla na Jirku Korna. Tomu to slušelo moc.
barbucha žejo, fakt pěkný nohy! A i jinak (kromě dámské módy teda) je to dost můj typ!
Sambo, jinak objektivně nijak hezkej, má nohy, že mu je závidí každá ženská
na divadle jsem ho viděla v podpadcích a teda, fakt dost dobrý.
barbucha Má pěkný nohy a prostě je chce ukázat, no :)
notna
Tenhle má taky manželku (a 3 děti
). Robotickej inženýr... ale hlavně má teda dost pěkný nohy!
já bych s tímhle chlapem rozhodně tři děti mít nemohla. To je dokonalá antikoncepce, sorry jako ![]()
Kora treba se "nasel" az po tech detech?
Kokoska třeba, každopádně ve chvíli, kdy by se našel, bych já odcházela.
Kora Že jo! Jakoby nohy jsou to fakt objektivně pěkný, ale stejne pořád by mi hlodalo v hlavě, že ja se mu teda rozhodně nelibim.
Kora taky kdo by chtel byt s chlapem, ktery manzelce patla rtenku, trha puncochace a jeste ma hezci nohy!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje