Karja Tak lidi mají různé preference. Já znám třeba pár, co spolu začínal jako dvě slečny, pak jedna prošla změnou pohlaví a teď tvoří tu nejklasičtější tradiční rodinu muž-žena-dvě děti. Takže láska rozhodně nemusí být o vnější podobě ;)
VIP zjevy
DruI Jo to určitě. To já neberu, že se to nějake ženě může líbit,sto lidí sto chutí. Ale já bych tohke nikdy nedala teda.
No ja sa obávam, že toto bude onedlho štandard, čo potom ostane vo VIP zjavoch?![]()
milacka :-D Ta agata jen. Já teda musím přiznat, že ten jeji doktor se mi na fotkách fakt líbí. Já mám ráda tyhle prizrzle typy! No ale určitě je divnej!:-D
U nas chodi taky chlap v zenskych satech. A ma teda dost pecku, ani jako chlap by nevypadal nic moc, stylove bych rekla Alan Schiller.
My jednou s partnerem šli na ostatky s pochováváním basy, za pár milenců, on byl slečna a já hoch. Zatímco partner byl pěkná ženská, tak já byla škaredej chlap. Jeho kamarádi pořád plácali po zadku a říkali mu kotě co piješ a já měla problém dostat se na dámské WC.
Před 100 lety začaly ženy více nosit kalhoty. A dnes se emancipuji muži a nosi saty ????.
Kan my jsme taky v ramci pripravy na nejakou akci zkouseli crossdressing. ja vypadala jako chlap dobre . na partnera jsem byla zvedava, me takovy experimenty celkem zajimaji, no ale vubec se mi v satech nelibil, takze zrovna tohle se neosvedcilo ![]()
Lilly_Ku můj muž je takový volnočasový kulturista, takže on jako žena, to fakt nejde, ale chodili jsme spoustu let na maškarní plesy a vždycky, když jsem byla za mužskou postavu, tak jsem si se líbila. Ale ženské masky mi nejdou, pořád vypadám jak chlap v paruce, no. Jsem takový mužný typ. ![]()
Pinot Noir
Já si jednou nasadila blond paruku, takovou tu andělskou zlatovlasou. No fuj to byl vošklivej chlap!
Kora taky kdo by chtel byt s chlapem, ktery manzelce patla rtenku, trha puncochace a jeste ma hezci nohy!
![]()
Já myslím že rtěnku by mi asi nebral... ale měla bych problém si s ním vyjít - jako co bych si měla vzít na sebe já?!
Lilly_Ku můj muž je takový volnočasový kulturista, takže on jako žena, to fakt nejde, ale chodili jsme spoustu let na maškarní plesy a vždycky, když jsem byla za mužskou postavu, tak jsem si se líbila. Ale ženské masky mi nejdou, pořád vypadám jak chlap v paruce, no. Jsem takový mužný typ.
To dělá nejen postava, ale i výraznej obličej, řekla bych že hlavně nos
Já bych byla hnusnej chlap resp. takovej knedlíkovitej typ s malým nosánkem, to na chlapech nesnášim... proto se mi nelíbí ten zmalovanej jadernej ochechul, zato tenhle inženýr jo! ![]()
barbucha Ja jsem sebe dala jednou do aplikace a byla bych teda mega krasny chlap, az jsem se lekla.
Ale myslim, ze neni o co stat.![]()
Naopak, máš výhodu! Seš pěkná jako žena, byla bys pěkná jako chlap... v dnešní době kdy kdekdo mění pohlaví podle toho jak se vyspí, jako když najdeš! ![]()
barbucha hele nasla jsem to!
Vypadam jako totalni kombo otce a brachy, rehtali jsme se asi 2 dny. Ale myslim, ze jsem fakt hezky chlap, i kdyz trochu arabsky typ.

...jseš. Takový smyslný ale rozháraný umělec/bohém...![]()
Miru
Ale necham si teda s dovolenim puvodni podobu.
Ty aplikace jsou fakt super, vubec se nedivim tem insta blbkam, ze u toho travi hodiny.
Luna Viděla jsem obrázek a na první pohled jsem si myslela, že je to Adrien Brody, až potom jsem si přečetla text. Super proměna.
Fešák bys byla! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje