Kokoska možná docházejí peníze, nebo nevím, proč se tak ztrapňují, nechápu to
VIP zjevy
barbucha Nic nového pod sluncem. Když se kdysi objevila Florance G.-J., s dlouhými nehty, vlasy a makeupem, to bylo divení. A jak jí to běhalo!
mela na to svy metody a pilnik to nebyl...v 38 zemrela na epilept.zachvat a behem kariéry i po se mluvilo o steroidech a spol. Dat ji pryc vlasy, make-up a mani, nemela ke konci ke Kratochvilovi zas tak daleko. No, samozřejmě jsem ji fandila, byla tak jina.
stes Vím.
Ale když se objevila, byla jak kometa.
Sweet Potato Třeba Houdová tím portálem někam odfrčí a bude!
Vybrečet nádor ![]()
Aranel do Lemurie nebo Atlantidy...
ale jestli je Lemurie něco pro lemry, tak to volání slyším taky. A často
Aranel no jestli má rakovinu, tak s takovým přístupem odletí brzo na druhej břeh. Jenom se trošku bojim, že žádnej nádor nemá, jen bude vykládat, jak se uzdravila pomocí něčeho, a pak to za strašný prachy bude prodávat.
ice taky si myslim, ze ji nic neni a je to jen bouda na chudaky, co tomu uverej
Jakoo..vybrečet si nádor, to je asi nějaká alternativa k tomu ho vykadit ![]()
Bože, to je pitcha.
Trošku se obávám, jakej svůj tělesnej portál bude před tou pyramidou otevírat.
711990 pak doufám v boží mlýny.
ice jo no!
ice to by si nedovolila, ne?
rasaNori já nevim...
711990 Můj typ je, že má něco jako nějakej vřed a říká tomu nádor. Prostě nějakou relativně ,,blbost,,. No já myslím, že až ji něco skutečně bude máme ji tady letadlem první třídou v Motole. A ona má sledovatele tak nějak celosvětově nebo postuje jen v češtině?
Karja no ono je asi jedno co ji je, dokud tomu rika nador a prezentuje na tom svoje zpusoby leceni, vychazi to stejne jako by byla zdrava a neco predstirala.
ice To stoprocentně!
Aranel Spíš vybrečí díru do peněženky a bohužel i do hlavy jiných opravdu vážně nemocných.
Jakoo..vybrečet si nádor, to je asi nějaká alternativa k tomu ho vykadit
Bože, to je pitcha.
Trošku se obávám, jakej svůj tělesnej portál bude před tou pyramidou otevírat.
No pusa to asi nebude.
Sweet Potato
jo no.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje