Tie nechty su cez hranicu mojho chapania, ale dve moje maju take spicate nechty, nie si e az tak dlhe ale hodne , sama farba a trblietka. Vzdy ttpnem ked ich vidim nieco podavat a to maju rukavice. Ale pracovne su velmi sikovne ani nevidim ze by im nejako prekazali pri praci.
VIP zjevy
barbucha Já nechci si to představovat!
Karja Tak to je fakt pacient. Br.
Usmíření se strejčkem chce čas, tak tomu napomůžu takovýmhle rozhovorem. A vůbec na něm neparatizuju.
Karja no běhat se s tím dá asi v pohodě, ale do bloků nezaklekneš. Možná teda běhala delší tratě, nevím.
Evaeva nee, byla to sprinterka. Asi to nějak jde, stejný nehty měla i Gail Devers, dej si do googlu Gail Devers nails ![]()
(Za mě teda velký fuj a jak si utíra zadek jsem řešila už s babičkou, když jsme koukaly na atletiku
)
Mohučanka já si to teda neumím představit, tak asi měly nějakou spešl techniku
Nás vždycky učili prsty do "stříšky" a opírat o bříška/konečky.
Sweet Potato Jako fakt špatný na mladyho kluka. Bohužel se musím přiřadit k těm 9 lidem z 10 co ho nesnášejí ani ho neznají. Je mi to líto no!
Myslím, že prolomily víc prsty a ty nehty ležely na zemi. Fotku jsem teda nenašla...každopádně je to mimo moje chápání.
Evaeva Sprinterka, dodnes drží několik rekordů. A byla fakt neuvěřitelná. Jarmil Kratochvíl a pak tohle zjevení. Takhle extrémní ty nehdy tehdy napřed neměla.
Taky jste měly hezkého Valentýna? Felix velice. 
Torrah Dada kontroluje, jestli Felix nespi nebo jestli jeste dejcha?
Torrah Felix tady vypadá jak Mr. Burns ![]()
Evaeva Sprinterka, dodnes drží několik rekordů. A byla fakt neuvěřitelná. Jarmil Kratochvíl a pak tohle zjevení. Takhle extrémní ty nehdy tehdy napřed neměla.
Byla krasna, rychla, ale urcite sypala jak Jarmil.
Torrah tak cim uz muze zaujmout proflaknuty obstarozni par... odvrhli milence (nebo Dada ne?) a manifestujou city, 42 let, proboha!
Emerald Nepochybně. Tenkrát asi všichni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje