VIP zjevy
Jo a Dáda má prej dole velikost 36. Muhehe. Připomíná mi to doby Pawlovske, kdy z metráku a půl šla na metrák a řikala,že se vejde na pohodu do 42.
stes No však, co dole narve do S, nahoře přeteče do L ![]()
Luna Tak ty jsi můj typ (kdybych byla mladší) ![]()
Luna Tedy jako ženě Ti to moc sluší, ale ani jako chlap bys nebyla k zahození. ![]()
Těmhle se to nepovedlo.

Předávání Českých lvů.
Těmhle se to nepovedlo.
Proč ne? To červený sako je pěkný a sedí perfektně včetně barvy... mně se celej outfit líbí.
barbucha sako krásne, sukňa krásna, ale nie spolu.
Mně to nevadí, ten kontrast se mi líbí. Vždyť i tady je kolikrát podobná sukně v našich outfitech, třeba s bundou to jest sportovním vrškem, a vždycky je to chválený ![]()
barbucha mně se to taky líbí ![]()
barbucha mě se to líbí až na to, že mi to neladí barevně, nějak mi ty dvě červené k sobě nejdou. Může to být teda klidně i fotkou.
Mne se moc nelibi to sako (moc prosivani a knofliku), ale jako celek mi to do zjevu neprijde. Sukne se mi teda libi mocmoc
Těmhle se to nepovedlo.
Za mě ne. Sukně krásná, ale se sakem, který má spoustu detailů a knoflíků už je to preplacany a ta červená to ještě podtrhne.
barbucha mne by sa to sako viac páčilo k cigaretovým nohaviciam, ale pripúšťam, každá máme svoj vkus.
Sako se mi vůbec nelíbí, je přeplácaný, nakládaný kapsy, patky na kapsách, knoflíky všude možně, pásek s přezkou. Je toho moc. Sukně pěkná.
... a do té kabelky by se Novákové tedy ta bábovka ani víno nevešly, takže za mě ne!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje