VIP zjevy
Lamicka jj, pro mě ale byl Brzobohatý jedním z našich nejcharismatičtějších herců.
A proutník byl asi poradny, sám o tom někdy mluvil. Prý to ale skončilo tím že potkal Gregorovou.
Nejsem si jistá, jestli Bohdalku neopustil právě kvůli ní, nebo jestli tam byla nějaká pauza..
Pinot Noir Prosím tě, vždyť je to zábava a ještě nikdo neřekl nic ošklivého o nikom ze zúčastněných! :-D
Garfie Ale no jo. Mně to jen připadá fascinující, tyhle teorie o lidech, které osobně neznám. Ale jestli je to pro někoho zábava, tak jo, budu se snažit na to takhle nahlížet. ![]()
Pinot Noir nečti
co mě nezajímá, rozčiluje, nechápu - nečtu
stes No jo, jenomže co když přes plevy přehlídnu zrno?! ![]()
ja ho nechci nijak hodnotit, jen mi prijde na zaklade jeho znamych predchozich vztahu neseriozni a DP se nekolikrat vyjadrila, ze chce rodinu, proto me to prekvapilo, ze je s nim
Kdybych si měla vybrat (čistě vizuálně) mezi mladým nebo starým B., beru mladšího, ale musel by mít řízek. Starého mám zafixovaného v paruce a krátkých sametových kalhotách. A to mám F.L. Věka ráda.
Pinot Noir tak vzít plevy na milost a nechat je demokraticky se vyjádřit![]()
brrr
já ještě takhle: 
Ondřej Brzobohatý mě nijak nebral, ale pak jsem ho viděla v souboji klavírů s Ondřejem Brouskem a to se mi líbil moc. Byl vtipný, kultivovaný, úžasne hrál. Taky bych mu propadla. Pak jsem viděla 7 pádů, kde byl i s Kuchařovou a citoval tam báseň, kterou jí napsal a kouzlo bylo pryč. Přišlo mi to teda dost nepatřičné. Ale to je čistě můj osobní problém, nemám ráda tyhle důvěrnosti na veřejnosti.
a takhle: 
notna myslím, ža tam byl kapku (víc) připitý.
Ač teda ani v civilu mě nebral, tak tady u mě pořád vyhrává nad tím strašným princem. V té pohádce byl ze všech těch chlapů nejpřijatelnější. Nechápu Večernici ![]()
...přesně...![]()
Lamicka Proč myslíš že je afektovana? Mně přijde v pohode, jako plus mínus. Hodně se líbí sambovi, tak mu říkám at ji šťouchne na Facebooku, že ji třeba by měl šanci:-D.
Brzobohatý se mi taky nelíbí vzhledově,, i třeba jsem ho viděla občas v nejakym rozhovoru, tak jako rád o sobě mluví a tak, nějak na sílu.
notna jo, princ byl úděsnej
stes hele, nekopej mi do babovicek, jo?! ![]()
Pro mě bude navždy Františkem.
Můj nejvíc nejlepší a nejmilovanejsi film ![]()

Brzobohsteho jsem vidala někdy 82-83 na letišti. Buď létal na Slovensko nebo se loučil s Gregorovou. Pak se vzali
Líbil se mi vzdycky
A pak jsem četla nějaký rozhovor, to bylo Ondřejovi cca tak kolem 4-6 let. A už hrál na různé nástroje.
Tam vyprávěl, jak je doma, v nadsazce, pod pantofle, protože Hana, horkokrevna Slovenka je rozený general, který řídí celou rodinu a on si nedovolí odmlouvat. Říkal to s láskou.
Pečující generál, který pevné trima rodinné otěže.
A pak tam dávala recept na své vyhlasene kremese.
Pamatuju si to snad proto, že mě úplně překvapilo, jak ten mužný chlapak je spokojený v domácím hnízdě.
Bylo to moc hezké.
Museli mít moc hezky vztah. Asi trochu divoký někdy, ale hezky. ![]()
Dadoo Přesně, já ho taky vidím takhle, jako Františka.
Dadoo Sorry, SORRY
Ale jako mě nikdy nevadil, aby se to špatně nepochopilo...ale teda Rodáky ráda nemám
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje