stes já u nich vždycky řvu. Protože je to taky můj nejbolavejsi film.
VIP zjevy
Karja Zazila jsem ji na par akcich a od te doby ji nemusim, bylo to takove divne. Pretvarka, afektovanost, prehravani? Nevim, jak to spravne popsat. Zatimco on se bavil, ona celou dobu "pozovala". Nejak mi to neni sympaticke.
Lamicka Zajímavý, já neznám nikoho:-D
Rodáci jsou imho po všech stránkách naprosto dokonalý film. Od námětu, přes obsazení a lokace až po vizuální stránku. Dokonalý.
Lamicka na mně taky tak působí, osobně jí teda neznám. Už od doby miss, kdy jí bylo 18, takže to byla mladá holka. Mladý Brzobohatý na mě naopak působí trochu jako floutek. Vlastně mi sympatický není ani jeden![]()
Mne teda neni uplne sympaticka ani Pisarovicova, prijde mi takova stara mlada, ale samozrejme vubec nevim, jaka je v soukromi.
Garfie Já teď Ondřeje docela často potkávám u nás v ulici a překvapilo mě, jak má blbou postavu. Nevím, jestli tak vypadal vždycky, nebo přibral, každopádně má velký zadek, což je u chlapa hrozný.
baltik Tak na rodinu ma DP dost zpozdeni. A to nechci byt nejak jedovata. Jinak na zucastnene zadny nazor nemam. Obe zeny jsou krasne a on me moc nebere ![]()
999 Jo, s tím souhlasím, takovou trochu ženskou, že jo!
Garfie Je vysoký a zároveň je ta postava trochu ženská... Takže za mě ani náhodou :-).
Lamicka Mne stacil ten stret, kdyz jsme s ni resily ty cokolady (promovala nakonec jinou firmu, ale od nas si nechala naposilat zbozih za hodnd penez a pak taky chtela spesl smlouvu a kopu penez + provize z prodeje a nakonec se bez muknuti domluvila s jinou, my to zjistily, az kdyz vylezla s prvni cokoladou. Trochu trapas. Ale kdyz jsme videly tu jeji "propagaci" tak jsme byly rady, ze to nevyslo, no. )
Jos v nějakém rozhovoru právě říkala, že by rodinu chtěla už dávno, ale jaksi jí chyběl vhodný tatínek
Jos Tak na první dobrou jsem si říkala, že už asi v tom věku s rodinou nepočítá (nesledovala jsem její vyjádření), zas na druhou stranu, nijak extrémně stará není a nebyla by ani první ani poslední, kdo si první dítě pořídil po čtyřicítce. A pokud vím, tak mladší muž je takové situaci ideální, takže já jí fandím!![]()
999 Haha, ses ohlídla jo? No, ale nesouměrná postava nejde moc řešit.
Kan Ne, šla za ním :-).
999Ahá. Hele já se jednou ohlídla v NMNM, protože mi ten chlap připomínal Rodena a on se ohlídl taky, ale protože jsem měla na botách návleky že špitálu.
Ač teda ani v civilu mě nebral, tak tady u mě pořád vyhrává nad tím strašným princem. V té pohádce byl ze všech těch chlapů nejpřijatelnější. Nechápu Večernici
No že jo? ![]()
Ignis Jasně. Pro mě si přijít Velen, nebo jak se jmenoval, tak nikam nejdu a zůstávám s Mrakomorem.
notna No jestli měla jako etalon mužské krásy své bratry, tak zlatej jeliman!
stes Rodáky taky nemám ráda. Jednak teda....někteří "sousedi". A celý film pokaždé mamka, babička a víceméně celé obě rodiny řešili, kdo tam všechno byl a čí to byl syn, otec, matka
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje