To je prca, co myslíte je to nějaká diagnóza???
VIP zjevy
No nevím, tedy, ale šoupla jsem ji do zjevů.

Tak Betty každý má právo vypadat tak, jak sám chce. I kdyby v 57 vypadal na 70. Přiznávám, že téhle zalibe ale nerozumím.
Tak Betty patří tam. Nestačilo by asi ani 10 kg, aby vypadala normalne. A porad by byla skoro hubena. To je proste udel vychrtlých žen v pokrocilejsim veku. Nechapu to.
Tak Betty vypadá fakt staře
Tak Betty Je fakt hodně hubená, a v 50-60 tatáž podváha už vypadá hůř než ve 30, facelift nebo barva by to nezachránily.
Tak Betty tak tohle je spis 75 nez 57, vcetne tech rukou.
Tak Betty Já si myslím, že ji v photoshopu někdo prohnal simulací stárnutí.
Když si představím, že tahle stařena na mě z plátna začne po parkerovsku=diblíkovsky mrckovat, tak mi naskakuje husí kůže.
Tohle by melo byt asi ze stejne akce a vypada o neco lip.
Ta první fotka je tedy vrcholně nelichotivá - ale ruku na srdce - kdo z nás nemá fotku, kterou neukáže ani sám sobě?
SJP je prostě typ, na kterém jsou přibývající roky víc vidět než na jiných veřejně známých osobách. Můžeme se jenom dohadovat, nakolik je ultraštíhlá postava její volbou, a k těm šedinám - neproběhla tu nedávno diskuze na toto téma
?A že má vrásky?! To se tak v tomto věku stává....
Tak Betty Jsem na IG viděla z trcakce fotek víc a tahle fotka je z nich nejhorší. Těžko říct, jaká je ve skutečnosti. Mně se na SJP nelíbí ty černé oči, ale jinak je mi hodně sympatická.

notna já mám pro ni taky slabost
notna mě sympatická není, ale na téhle fotce vypadá dobře/normálně. Tamta byla mimořádně nelichotivá.
Serena, řekla bych, že šaty ji moc nelichoti

Tak Betty ježišmarja, ale mě se na ní to líbí! Společenskou róbou bych to sice nenazvala, jak jsou šaty mini-minimalistický, možná bych váhala, jestli se v tom dá do společnosti vůbec vyjít, ale podle mě jí to sekne!
Tak Betty za mě dobrý
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje