Tak Betty Líbí se mi. Já si teda vždycky říkám, jak se v takových mini asi sedí.
VIP zjevy
Tak Betty mně připomněla ty mužské prostitutky z jednoho dílu v Sexu ve městě.
Tak dnes plno času ve vlaku, takže bulvárek ke kávičce - a všude frčí tohle. To bude na dlouho.
IMHO, pokud je to pravda, DP tedy absolutně nechápu.
stes presne, chapu, ze do toho nevidime, jsou to jen nase dojmy na zaklade bulvaru, ale proc by DP chtela byt s nekym takovym??
baltik třeba se nám svěří
Garfie kdeze to kouzlo ale hledat?
Mne připadá jak předčasně vyrostly páťák. Nemá ani špetičku otcova charismatu. Ani špetičku. ![]()
Vůbec se mi k sobě ti dva nehodí, ale ona je DP fakt asi už moc dlouho sama.
Ja tu DP neznam,co je na ni tak zajimaveho,ze se nehodi pro Gregora?![]()
Dadoo Mně to taky překvapilo, ale třeba je úplně jiná (i on), než jak působí, těžko říct.
Zarinya Má pověst takové "seriozní" nebo jak to říct.
Ale ono to může být matoucí, u ní mi vždycky připadalo, že na ni to seriozní povolání tak nějak zbylo, asi je to tou účastí v Miss nebo co. :-) Mám totiž přesně takovou kamarádku, za mlada se živila jako modelka, měla nějaké ambice v tomto směru, ale nevyšlo to a nakonec udělala obrovskou kariéru ve vědecké sféře, ale když k ní přijdete domů, v knihovně má víc svých starých lookbooků než vědeckých publikací. No a taky už jako přednášející na univerzitě hrozně pálila za jedním hercem...třeba je podobný typ.
Garfie Tak poslední odstavec článku dost odhaluje - budou spolu vystupovat v nějaký show, asi PR. I když teda že se k něčemu takovému DP sníží ![]()
andulka01 No mně se to právě zdá skoro míň pravděpodobné, než že jsou spolu! :-) Někde jsem četla, že to potvrdila i Kuchařová.
Dadoo Nevím, jak teď, ale před pár lety jsme chodily s kamarádkami do Malostranské besedy na Barování a všechny kromě mne (já měla Hrůzu:-)) ho milovaly, takovou tou mateřskoláskou, "on je to na první pohled takovej slušnej, hodnej, poctivej kluk, kdybych byla mladší, kdybych měla dceru..."
...souhlasím.
Mně připadá takový vnitřně "nesilný"/nevyzrálý. Myslím, že T. Kuchařová byla vnitřně silnější než on, a dělat tahouna ve vztahu, jako žena, nemoct´si dovolit být za křehkou(aspoň občas), je naprd.
Taťána podle mě potřebuje zralýho chlapa, který ví, co chce.
Ondra zas nějakou naivku, co k němu bude vzhlížet a bude často "ááchat"...
Dadoo Ondřej B. mě nebral, ale jeho táta mi nikdy nepřišel zajímavej, vždycky mi přišel starej, i když byl mladej
a charisma pro mě nemá. Navíc co vím, tak v mládí taky nebyl svatoušek. Vždyť s Bohdalovou spolu roky nemluvili.
Taky se mi k sobě moc nehodí. No uvidíme, jak to nakonec bude.
Miru a víš, že tohle mě napadlo taky? Otec, že kterého charisma strikalo, matka metrnická kvocna, která řídila domácnost a vymodleny chlapeček.
On mi taky přijde takový nesamostatny. Potřebuje silnou ženu, protože tak to má zažito.
A pak se proti ní časem vzbouri, jako pubertální syn proti rodičům.
Táňa mi vždycky přišla jako silná a samostatná ženská, která to má v hlavě srovnané.
Tahoun ve vztahu.
Ale to jsou jenom moje fabulace, vycházející z dostupných informací a necinicich si nárok na žádnou pravdivost. Jenom dojmy. ![]()
Mně k němu nešla Kuchařová. On je pohodář (to vím), ona afektovaná. O jejich vztahu a rozvodu nevím nic, ale když jsem je někde viděla spolu, tak on se bavil s ostatními, ona neustále pózovala. Písařovicová mi k němu jde víc.
..jj, dojmy mít můžeme![]()
![]()
Teda, tady je zas odborníků na charaktery, rodinné konstelace, manželské poradenství a psychologii!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje