Macron se nechal nafotit před volbama. Fuj ty chlupy v rozepnutý košili, fuj!

barbucha A co teprve rovná čára toho svetru kolem krku.
Brr, rozepnuté košile a z toho lezoucí chlupy.
barbucha Eeeeee
barbucha fuj! A to mi chlupatí muži nevadí.
barbucha
ble
Jak se nám mohl před pár stránkami, ve vojenským, líbit![]()
Zapnutej by šel...
stes Protoze ve vojenskem mu to sluselo
. Spousta muzu je chlupatych a nicemu to nevadi, ale nesmi chodit v tomhle nebo natelniku.
Kdyby se tak nesmál je to jak screenshot z filmu pro dospělé! Prostě je otevrenej kandidát, to asi má tak možná říct?
barbucha proc ma pod kosili moherovy svetrik?![]()
Mně se zdá docela pohlednej a ramena má v normálu... moh by mít o deset čísel víc, to jo. Ovšem do postele by musel chodit v neoprénu ![]()
barbucha já ho tam nechci
Vona by ti ho Brigitte stejně nepučila.
Momentka "šéf po sexu se sekretářkou".
barbucha ježiš, to je slizká fotka. Mně připadal trapnej už v té mikině, ale tohle je ![]()
barbucha a ještě má agresivní posez ..to jsem někde četla nějakou celou stať o tom, jak je sezení s kolenama od sebe znakem mužské agresivní dominance, nebo jak tomu říkali ![]()
MP Meri no ale fakt ze jo
barbucha Co ty Francouzi na těch rozhalenkách mají, to fakt nechápu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.