999 To je docela možné. Já bych se tak ráda inspirovala a nechala si poradit. Dej klidně nějaký tip prosím, budu ráda. Aktuálně mám 65G. S tím třeba neoblecou ani jedny šaty v cos. To tady vždycky smutně koukám. Buď jsou mi dobře přes prsa a jinde obrovské. Nebo si sedí všude a z prsou mám placky a šatum hrozí prasknutí. A teď bílé košile pro fuller bust v Asosu vůbec nemají a nevím, kde koupit. Je to fakt strašný. A na zakázku šitou košili, ted nemůžu sehnat švadlenu, která si umí upravit střih, aby to dobře sedělo. Já jsem z toho fakt nešťastná. Naštěstí je teď dost věcí oversize a já jsem jinak štíhlá. Jinak bych byla jak krabice.
VIP zjevy
Vari ale ten vysoký pas, co má farná, stejně jako žádný výstřih, ty přednosti ještě víc zvýrazní.
Podle mě to měla nastylovane, aby měla copy přes prsa, ruce pripazene, podprsenku víc zvedající. Pak by ji to podle mě opticky i prodloužilo. Jenže to funguje, když člověk stojí v salónu před zrcadlem a nehýbe se. Takhle ty copy akorát ta prsa zvýrazňují a rukávy ala plášť rozšiřují.
notna Mám 70G a z cosu mám čtvery šaty.
Kan Který prosím?
Kan Vsazela jsem hodně třeba na kolektivní s kulatým výstřihem na zádech. Když jsem do nich dala prsa, aby šaty nepnuly, měla jsem v pase strašně moc látky, vůbec to nevypadalo dobře.
Jinak teda jsem to původně myslela tak,cze i když se oblékám dobře a líbí se mi to, kolikrát ta prsa na fotkách "řvou" hodně. Pokud to není moje oblíbená černá.
notna já si myslím, že to dělá schválně, protože to tak nosí docela často. Ale zároveň jsem jí viděla i dobře oblečenou, akorát vždycky chce šokovat, mi přijde.
notna Ja vam rozumim, jsem drobna a mrnava, kdyz mi je neco pred prsa, tak do zbytku bych se vesla dvakrat. Takze si taky necham rada poradit. :-)
notna To je zvláštní, já mám 65 FF a mám z Cos skoro všechno :-). Jako hodně malý jsou kokony, ty mám o číslo větší a stejně v nich dýchám mělce :-). Jinak asi ty základní zásady znáš, chce to dobrou podprsenku, radši véčka než kulatý výstrřihy, saka bez klop a spíš menší, košile vlastně moc nenosím, ty co nosím mám vypasovaný a na míru, blbě vypadá cokoliv co má Orsay střih, šaty s délkou na kolena, já nosím jen midi nebo krátký a taky nenosím nic oversize... Pro mě jsou ideální obepnutá trička a delší sukně, midi šaty s přiléhavým vrškem přestřižené v pase, na léto tenké hedvábné šaty s páskem. Nenosím vzory, áčkové šaty... Samozřejmě mám pár výjimek potvrzujících pravidlo :-). Asi jsem ti nic nového neřekla, ale aspoň se příště neboj vyzkoušet si půlku Cosu :-).
999 Dík za obsáhlou odpověď. Jj, tak nějak v tom jedu. Košile nosím moc ráda. Bílá a cerna je takový můj univerzální základ. K dzinum, černým kalhotám a rudou rtěnku, to jsem já. A asi to jedno číslo dělá velký rozdíl. Kokony jsem ani jedny nedopla přes prsa. I když tehdy před lety jsem možná ještě měla i to F. Já to nechápu, prsa mi rostou furt ![]()
notna aha! Tak to ty máš moje prsa! A já furt, proč na mě žádný nezbyly...
Kan Který prosím?
Nejsem doma, mám ti je potom vyfotit? Měla jsem i zelený kokony kterejch jsem se bála a dobrý.
Kan Ne, díky, nemusíš fotit. Zelený kokony jsem nedopla. Nebo teda dopla, ale pak jsem měla obří průramky a v pase taky obrovský. Jsem divné rostlá. Když se dostanu do cosu, vyzkouším kde co. A vždycky mi sedi tak akorát svetry a a kalhoty.
OliveOyl Bych se klidně podělila.
mě se Farna líbí, je krásná, ale první co mě napadlo, byl Obelix.... a je to škoda
notna i v cosu se dá najít, ale moc často ne. Jsem na tom stejně, resp. o písmeno dál. Všechny ty vystrihy ke krku nebo pytle jsou tragédie. Kdysi jsem zkoušela kokony, strašný, strašný....
Kan Vsazela jsem hodně třeba na kolektivní s kulatým výstřihem na zádech. Když jsem do nich dala prsa, aby šaty nepnuly, měla jsem v pase strašně moc látky, vůbec to nevypadalo dobře.
Jinak teda jsem to původně myslela tak,cze i když se oblékám dobře a líbí se mi to, kolikrát ta prsa na fotkách "řvou" hodně. Pokud to není moje oblíbená černá.
ty byly i v xs strašně obrovský.
Aha, tak mě zrovna u Farny nikdy nenapadlo, že má veliký prsa. Vždycky mi akorát prijde blbě oblečená.
Karja nevim, jaky ma Farna prsa, jestlize boky ma jako skrin...Nicmene tomu, co ma na sobe, rikam pan Pávek.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje