VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline notna
9141 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 15:35

999 To je docela možné. Já bych se tak ráda inspirovala a nechala si poradit. Dej klidně nějaký tip prosím, budu ráda. Aktuálně mám 65G. S tím třeba neoblecou ani jedny šaty v cos. To tady vždycky smutně koukám. Buď jsou mi dobře přes prsa a jinde obrovské. Nebo si sedí všude a z prsou mám placky a šatum hrozí prasknutí. A teď bílé košile pro fuller bust v Asosu vůbec nemají a nevím, kde koupit. Je to fakt strašný. A na zakázku šitou košili, ted nemůžu sehnat švadlenu, která si umí upravit střih, aby to dobře sedělo. Já jsem z toho fakt nešťastná. Naštěstí je teď dost věcí oversize a já jsem jinak štíhlá. Jinak bych byla jak krabice.

Offline notna
9141 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 15:43
Reakce na Evaeva:

Vari ale ten vysoký pas, co má farná, stejně jako žádný výstřih, ty přednosti ještě víc zvýrazní.

​Podle mě to měla nastylovane, aby měla copy přes prsa, ruce pripazene, podprsenku víc zvedající. Pak by ji to podle mě opticky i prodloužilo. Jenže to funguje, když člověk stojí v salónu před zrcadlem a nehýbe se. Takhle ty copy akorát ta prsa zvýrazňují a rukávy ala plášť rozšiřují.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 15:45

notna Mám 70G a z cosu mám čtvery šaty.

Offline notna
9141 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 15:47

Kan Který prosím?

Offline notna
9141 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 15:52

Kan Vsazela jsem hodně třeba na kolektivní s kulatým výstřihem na zádech. Když jsem do nich dala prsa, aby šaty nepnuly, měla jsem v pase strašně moc látky, vůbec to nevypadalo dobře. 

Jinak teda jsem to původně myslela tak,cze i když se oblékám dobře a líbí se mi to, kolikrát ta prsa na fotkách "řvou" hodně. Pokud to není moje oblíbená černá. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. dubna 2022 16:59

notna já si myslím, že to dělá schválně, protože to tak nosí docela často. Ale zároveň jsem jí viděla i dobře oblečenou, akorát vždycky chce šokovat, mi přijde.

Offline Vari
2164 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 17:13

notna Ja vam rozumim, jsem drobna a mrnava, kdyz mi je neco pred prsa, tak do zbytku bych se vesla dvakrat. Takze si taky necham rada poradit. :-)

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 17:18

notna To je zvláštní, já mám 65 FF a mám z Cos skoro všechno :-). Jako hodně malý jsou kokony, ty mám o číslo větší a stejně v nich dýchám mělce :-). Jinak asi ty základní zásady znáš, chce to dobrou podprsenku, radši véčka než kulatý výstrřihy, saka bez klop a spíš menší, košile vlastně moc nenosím, ty co nosím mám vypasovaný a na míru, blbě vypadá cokoliv co má Orsay střih, šaty s délkou na kolena, já nosím jen midi nebo krátký a taky nenosím nic oversize... Pro mě jsou ideální obepnutá trička a delší sukně, midi šaty s přiléhavým vrškem přestřižené v pase, na léto tenké hedvábné šaty s páskem. Nenosím vzory, áčkové šaty... Samozřejmě mám pár výjimek potvrzujících pravidlo :-). Asi jsem ti nic nového neřekla, ale aspoň se příště neboj vyzkoušet si půlku Cosu :-).

Offline notna
9141 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 17:41

999 Dík za obsáhlou odpověď. Jj, tak nějak v tom jedu. Košile nosím moc ráda. Bílá a cerna je takový můj univerzální základ. K dzinum, černým kalhotám a rudou rtěnku, to jsem já. A asi to jedno číslo dělá velký rozdíl. Kokony jsem ani jedny nedopla přes prsa. I když tehdy před lety jsem možná ještě měla i to F. Já to nechápu, prsa mi rostou furt

Offline OliveOyl
1956 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 17:54

notna aha! Tak to ty máš moje prsa! A já furt, proč na mě žádný nezbyly...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 17:57
Reakce na notna:

Kan Který prosím?

​Nejsem doma, mám ti je potom vyfotit? Měla jsem i zelený kokony kterejch jsem se bála a dobrý. 

Offline notna
9141 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 18:14

Kan Ne, díky, nemusíš fotit. Zelený kokony jsem nedopla. Nebo teda dopla, ale pak jsem měla obří průramky a v pase taky obrovský. Jsem divné rostlá. Když se dostanu do cosu, vyzkouším kde co. A vždycky mi sedi tak akorát svetry a a kalhoty.

Offline notna
9141 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 18:15

OliveOyl Bych se klidně podělila.

Offline AprilTwelve
1011 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 18:40

mě se Farna líbí,  je krásná,  ale první co mě napadlo, byl Obelix.... a je to škoda 

Offline tina
6233 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 18:43
Offline Tabea
7666 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 19:10

notna i v cosu se dá najít, ale moc často ne. Jsem na tom stejně, resp. o písmeno dál. Všechny ty vystrihy ke krku nebo pytle jsou tragédie. Kdysi jsem zkoušela kokony, strašný, strašný....

Offline Tabea
7666 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 19:16

notna šly ty černý s paskem a velkým vystrihem, co má Kora  a Zarinya. 

tam je teda hloubka vystrihu u mne fakt na hraně. 
Nebo ty midi s širokým vystrihem, co má Luna v béžový. Scuba midi taky. 
Teď tam nic nevidím. Hábity = 50kg navíc, divny vystrihy = prsa opticky spadnou k pasu....

Offline Tabea
7666 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 19:18
Reakce na notna:

Kan Vsazela jsem hodně třeba na kolektivní s kulatým výstřihem na zádech. Když jsem do nich dala prsa, aby šaty nepnuly, měla jsem v pase strašně moc látky, vůbec to nevypadalo dobře. 

Jinak teda jsem to původně myslela tak,cze i když se oblékám dobře a líbí se mi to, kolikrát ta prsa na fotkách "řvou" hodně. Pokud to není moje oblíbená černá. 

​ty byly i v xs strašně obrovský.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 19:28

Aha, tak mě zrovna u Farny nikdy nenapadlo, že má veliký prsa. Vždycky mi akorát prijde blbě oblečená. 

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 19:40

Karja nevim, jaky ma Farna prsa, jestlize boky ma jako skrin...Nicmene tomu, co ma na sobe, rikam pan Pávek.