VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 13:17
Reakce na Beranka:

Já už jsem se umírnila, nelámu si hlavu s něčím, s čím nic moc udělat nemůžu (tedy v realitě běžných dní). Co se týče oblečení, to není nic, co si vymýšlím. Určité střihy (a od určité značky) mi třeba nesedí a to proto, že jsem malá, nebo mám jiné proporce než na které je to šito (např. mám úžší boky). To je prostě fakt, stejně jako ne každá může nosit mini, skinny kalhoty atp. ... , tak já nemohu nosit jiné věci, které se mi líbí. Ale nepláču nad tím, jen si někdy fňuknu, protože se mi konkrétní věc líbí, byť vím, že pro mě není vhodná. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 13:19
Reakce na Luna:

Ale prosím tě .... .

Online Karja
44758 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 13:20
Reakce na Mutziputzi:

To si nemyslim, myslim jen, že většině se tu líbí ženské, co postuje 0zero, zpevněné se křivkami. Prostě jsou oblívenější než fitnessky, silikonky a výrazně hubené ženy.

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 13:22
Reakce na whiskas:

OK, konec stížnosti.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 13:24
Reakce na Karja:

Já si vždycky vzpomenu tu smršť když se označí Ariel Winter, aktuální Rihanna nebo Adele za tlustý, hned přisupí aspoň jedna soudkyně

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 13:26
Reakce na Luna:

No proto , nebo ti sem šoupnu třeba Adele a bude po legraci .

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 13:34
Reakce na Mutziputzi:

A mně  to přijde spíš naopak.  Že tu občas vládne názor, ze kdo není vyzably,je strašný.  Proto pak ty obhajoby žen normálních až obalenejsich. 

Dokud to má ženské tvary a není to beztvara hrouda,není to nic proti ničemu. 

Já taky spokojeně žiju. . Tedy,ne že bych nechtěla mít o 20 kg míň, ale.. žíly mi to nerve.

20970 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 13:42
Reakce na Dadoo:

Souhlasím, vyzáblost je určitě stejně ošklivá jako beztvará hroudovitost, ale když já vyzáblost zkritizuju nestane se nic, kdežto když napíšu, že kterákoli z výše zmíněných je tlustá, obvykle jsem odeslána na oční, do blázince nebo minimálně je mi sděleno, že ne všichni maj tak přízemní priority jako já a ne všichni musej vypadat podle mejch představ hezkého těla...konec sebelítostivé vložky :-D

Offline Miru
16902 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 14:04

...jojo, zkuste někomu říct, že je prostě tlustý/á - to jste hned ošklivý, necitelný, hrubý, atp.

Ale že se štíhlým  "nadává", že jsou vychrtlé, hubené, že by měly jíst, že beztak nežerou, atp. - to je ok.

Zrovna tak s navoněnými...

...upomínat někoho, že "moc" voní, že to "přehání", že je snob, atp. - to je normální.

Ale zkuste někomu říct, že smrdí jak opice, že ten jeho uleželý pot z neprané košile zamoří místnost na x minut...

Mně je buřt, jak kdo vypadá, základ je, ať/jestli se tak cítí dobře.

A je mi jedno, jestli se lidé voní nebo ne(i když navoněné lidi miluju...),

ale nedávám, v dnešní době, lidi nemyté, potažmo páchnoucí, s mastnými vlasy, atp. ...

Offline Sweet Potato
40492 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 14:32
Reakce na Miru:

Opomněla jsi kategorii nemytí navonění

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 15:13
Reakce na Miru:

A nejlepší je, když jsi tlustá, tak ti kamarádky řeknou, ze kdybys zhubla, tak bys byla taaak hezká a když jsem teda zhubla 15 kilo a čekala jsem teda na to: Ty jsi teď taaak hezká, tak se to nekonalo. Následovalo: Ale jíš normálně? Nejses nějak nemocná? Takže obojí je špatně 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 15:18
Reakce na Luna:

to je jednoduchy, neposlouchat kamaradky.

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 15:36
Reakce na Lilly_Ku:

To jsem udělala a dopadlo to tak, ze skoro žádný nemám  

Offline Miru
16902 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 15:41
Reakce na Luna:

To jsem udělala a dopadlo to tak, ze skoro žádný nemám  

...tak to kamarádky nebyly.

Zásadní je, jak se člověk cítí.

Je plno nádherných žen, co jsou plnoštíhlé až prostě tlusté,

ale tím, že jsou spokojené(sami se sebou, svým životem),

jsou to šťabajzny, samice a chlapi se po nich otočí.

Oproti zakomplexovanym nitim, u kterých má človek strach, resp. neví, jestli je zlomí vitr nebo ošklivé slovo.

Není to:-)  o váze

Offline Miru
16902 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 15:50
Reakce na Sweet Potato:

...ó ano, i já mêla kolegyni(cca 22 let), která přišla ráno do práce na šatnu, kdy v ruce na raminku nesla nažehlenou košili...

...ovšem ona sama byla citit silne potem, otevřela skříňku a pěkně zhusta se po celem těle přestříkala nejakym deodorantem.

Čili - bezva kombinace

20970 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 17:10

poctivá práce!

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 18:54
Reakce na Mutziputzi:

No mne to prijde prave celkem nudný uz tu furt dokola o těch samejch psát fuuuj,ta je tlustá (adele,rihanna...) asi podobně,jako kdyz sem whiskas dává ty vysoustruzeny břicha a žilnaty ruce, na který ji většina (včetně me) bude psát,ze je to fakt hrozny a ze je lepsi pas a zadek...

20970 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 19:01
Reakce na Potrefenáhusa:

Ja nerikam fuuuj ta je tlusta, ale fuuuj to je podvodnice

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 19:07
Reakce na Miru:

No to je pravda, mne zhubnutí k sebevědomí bohužel nepomohlo. Spis recept, kde k tomu sebevědomí prijit a nekrást  Ale to už by bylo na jiné vlákno, no...