To myslim neni on, tohle byl nakej bohacek z Moravy, jestli se nepletu. Bazaar je online placenej, tohle číslo je to myslim, já bych vyfotila, ale už jsem zrecyklovala ;-)
https://wooky.jenprocasopisy.cz/index.php?id_secat=88&bk=297787
To myslim neni on, tohle byl nakej bohacek z Moravy, jestli se nepletu. Bazaar je online placenej, tohle číslo je to myslim, já bych vyfotila, ale už jsem zrecyklovala ;-)
https://wooky.jenprocasopisy.cz/index.php?id_secat=88&bk=297787
Taky vidíte místo A X?

Jo. To nebudede náhoda. :-)
Ja som teda na fotke v prvom momente videla niekoho iného a to X mi tirž došlo až časom. Som natvrdlá proste.
Klimakterická diblice no "-)

diblice nediblice, postavu beru, pokud se někde nabízí k dostání, a podmínkou není jíst list salátu denně a pět hodin cvičení ![]()
Tak kolik lidí vypadá úchvatně v klobouku? A postavu má myslím více než dobrou. ![]()
Diblici má za plavky, nebo za ten blbý text? Postavu má super.
Tu má za to neustálý vyprsování se a evidentní přesvědčení, že se z ní maj všichni posadit na zadek, já si třeba nemyslim, že je její postava něco v padesáti nedosažitelnýho, brzy do ní dozraje i Andrea Vereš, včetně toho mlžení kolem evidentních silikonů.
Tak to jo, s tím souhlasím. Ale na 53 má myslím postavu parádní
Verešová je přírodní úkaz
.
Tak to jo, s tím souhlasím. Ale na 53 má myslím postavu parádní
Verešová je přírodní úkaz
.
Přírodní úkaz ani ne, do 40 má postavu od boha, po 40 nežere a makána sobě cvičí. Vereš si myslím cvičí každej den i teď, jogu a pilates, někde to psala, a ta blanarovičová evidentně cvičí a posiluje každý den, je to znát, postavu má pevnou, svaly
No
a plus na obličeji kilo botoxu
Tak Verešové ještě není ani 40. Ovšem dá se očekávat, že bude vypadat takto super i za 10 a více let. Myslím, že na její postavě má podíl i dobrá genetika, protože ne každá, která bude cvičit i (ne)jíst jako ona, bude vypadat jako ona. Mně osobně se líbí převelice. ![]()
Vereska je cajk od krku dolu minus ty jeji ohozy haha. Postavu ma dobrou, na me by teda mohla mit trochu vic zenstejsi tvary, ale to uz je detail.
Dobrou? To je za 3
. Mně se její postava líbí velmi
.
Tak ja neznamkuju, dobra postava je dobra. Na me je moc hubena, ale postavu ma hezkou, nevim jak jinak to napsat.
Me se libi tahle postava

koukni sem docela zajimavy, i kdyz teda ne vsechno je aktualni, treba ta fotka kim co tam je se mi libi, Jada uz je moc namakana (dle meho nazoru) ze stratila zenskost. Moc se mi taky nelibi kdyz nemaj pas, treba jak Kely Ripa, ale to je ciste osobni preference. Jessica Biel tez bozi! Je jich tam hodne dobrejch.
To je divný rebríček. Fotka Kim tak spred 10 rokov, no a že by bola postava LeAn Rymes to najlepšie na pláži ?
A čo tam robí Nicky Minaj?![]()
Bože, to byl vtip, to se tak říká
. Ta z té fotky je o.k, ale mně se líbí jiné postavy (ideálně ploché břicho
), to už jsme ale probíraly
.
Lee Ann jsem tam snad ani nevidela haha. Nicky taktez ne, jen jsem to prolitla. Asi to musim lip prozkoumat, kakt je LeAnn prvni???
To mi uniklo, ja to nepouzivam.
POckej, a ta co jsem postla ma bricho??? To jako fakt? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.