Mně se třeba vůbec nelíbí v obličeji, já bejt chlap nechám ležet ;-)
VIP zjevy
Dadoo Hlavně tebou postované tělo se mnohem líp obléká, v podstatě si může vzít cokoliv. Přijde mi, že ta vypracovaná ženská těla můžou mít max džíny a k tomu košili, protože jinak vypadají jako hrany, ten výběr oblečení je hrozně omezený, o nějakých ženských modelech už vůbec nelze mluvit.
Je vypracovaná a vypracovaná, tahle co dala tuším Whiskas se může oblíkat jak si zamane
tak to je o vkusu každé soudružky, já bych zas nechala ležet babišovou
Nemyslím. Madona má podobné ruce a neustále je maskuje. Tohle je pouze štíhlé tělo. Pas nenamaskuje. Když není, nevytvoří jej.
Tak tam snad není zas srovnání..
Madonna jak kdy, asi podle aktuálního zápřahu, taky mám sklony ruce "přecvičovat", ale stačí ubrat a svaly zmizí
Horší jsou ty vylezlý žíly. To už nijak cvičením nezmění. Tam už sice není ani gram tuku ale hezké to není.
To si nemyslím, podle mě se s takovýma ramename a prackama nemůže oblíkat jak se zamane, respektive může, ale hezký to nebude. Ale ok, někomu se to může líbit.
Jestli tohle jsou ramena a pracky, pak beru ty, než model pradlena, co má 95% ženskejch
Jak tady na to koukám, jsem teda taky tým 0zero7 a Dadoo. Štíhlý holky, s ženskejma křivkama... Ta, co sem dávala whiskas , to je případ tvrdě dřu, hĺídám si sacharidy, jsem odvodněná... Chybí tomu ta nesnesitelná lehkost bytí...![]()
Já mám celkem dobrej základ, tak jsem to ve čtyřiceti zkusila. Tedy jenom hodně cvičení. Fitko, spinning, box. Začala jsem po Velikonocích a v létě už jsem byla fakt vysekaná. Jediné, na co si z té doby pamatuju je, jak jsem byla nervózní, když mi časově nevycházely tréninky...
Pradlena:-D. Já bych to s těma procentama pradlen neviděla tak zle. Ale ne, tyhle svaly se mi fakt nelíbí, beru ty obrázky jiné:-).
Dokud se nízký % tuku a odvodnění neprojevuje maskulinníma rysama v obličeji je to u mě v pořádku, tam vnímám ten zlom, tahle je, pravda, už má.
Sumasumárum, jsme prostě lepší a hezčí!:-D
Tak nemá "břicho", ale bavíme se o ideálu, ne? Líbí se mi břicho bez toho středového špeku kolem pupíku, ale je fakt, že to má asi většina žen. Já už bohužel taky, ale nebejval tam
. Prostě dobrý, ale můj ideál to není.
Tak při tomto tvém pohledu už chápu, proč jsi se sebou věčně nespokojená, resp. s oblečením na tebe, pořád samé Hezké, ale mě to není apod. v tvých příspěvcích. Taková přílišná sebekritika, ženská, to nemáš zapotřebí přeci. Nemyslím to zle, jen mi to přijde škoda.
Já myslím, že může mít i ty šaty. Ony fitnessky nejsou non stop vysekané (tedy profi asi ano), ale svaly neznamenají vždy HORU svalů a hnusné tělo. Nikomu samozřejmě svůj názor nevnucuju.

Příliš už je podle mého názoru toto.

Jo, jo, ale před 50 už to skoro nelze usktečnit (pro někoho "naštěstí" :-D). Jinak souhlas, pokud se tím člověk neživí, tak to za tu dřinu a omezování skoro nestojí.
Vidím to stejně, jenže (nejen) tady vládne názor, že špekatost, oplácanost nebo polotučnost je pomalu ctnost, známka intelektu, lásky k vlastnímu tělu a absence povrchnosti, kdežto hubenost, výraznější štíhlost nebo svaly značí hloupost a poruchu příjmu potravy![]()
Upozorňuju pro sichr, že přeháním, ale obvykle resp. vždy přisupí někdo kdo šmahem všechny a všechno podle tohodle mustru vyhodnotí, nejmenuji ;-)
A mne se líbí všechny, já mám základ hodně mizernej, takže bych si vždy jen polepšila. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí