Mne to vôbec nepríde. Ale čo ja by som dala za to aby som bola aspoň trochu kentaurí.
VIP zjevy
Možná to dělá ten postoj, nakročená nožka, jen zahrabat kopýtkem![]()
Počkaj, to kentaurí znamená ze ma veľkú pr..l? Trochu to bude aj tým postojom no ale zadok ma trochu väčší to je pravda. Mne to ale nevadí, paci sa mi to, k zbytku postavy pr..l pasuje. Postoj je fakt divný. Na tej poslednej fotke toho kentaura predsa len vidím. Ale paci sa mi aj tak.
cha cha, no trosku kentauri to asi je, me to teda neva, lepsi jak jiggle. Myslim, ze to je i vyskou. Taky zalezi na fotce strasne a na obdobi, zadna fitneska tak nevypada porad, je to i o zatnutejch svalech apod. Michelle Lewin to ma podobne,
tady pohoda

tady kentaur

Velkej zadek je nej, ale musi bejt pevneja kulatej, takze za me palec hore
Asi to dělá nejen zadek, aspoň v mých očích, ale i ty hodně silné (svalnaté nohy), nízké těžiště. Přijde mi to trošku disproporční. Což rozhodně neznamená, že bych dělala blé, ale každý máme asi někde v hlavě uložený nějaký jiný mustr na ideální postavu (tvář, vlasy...)
Vidím ji podobně. Disproporční. Krátký nohy prostě, no. A v kombinaci s tím postojem... kentauří.
Nikki nieje príklad na ideálnu postavu, nieje to môj vzor. Len som to sem prihodila, že aj ona sa mi páči.
Sophia Thiel .Mám rovnakú postavu ako ona a keby som fakt zamakala tak, no musím sa po lete akosi zmotivovať.

Ty se máš, takovou postavu bych brala, já su bohužel kentaur.![]()
makej ale opatrne, at ti nevylezou ty zily na rukach :)
No ja som tiež tak trochu kentaur, dozvedala som sa o tom až teraz. Najprv kolená, teraz kentaur
Ale nemám veľký zadok našťastie.
A neviem o čom rozprávaš, pretože na poslednýc fotkách som nezaznamenala žiadnu vadu na postave, takže stále neviem o čom je reč.
Žiadná vada, protože mám zakryté nohy
nemuzete byt kentaur bez velkeho zadku
Ja budem musieť najprv začať. Celé leto som nič nerobila a dobrá špekáčka je zo mňa. ![]()
makej ale opatrne, at ti nevylezou ty zily na rukach :)
miluju zily na rukach....
Mne tedy postava, ktera je vysledkem prehnaneho tvarovani extremnim cvicenim a dietami, rozhodne idealni nepripada.
Já taky . Ale jenom u chlapů. ![]()
Tak tohle jsou 3 nejkrásnější muži ČR ![]()
Vyhrál syn St. Hložka.
Mně to přijde spíš jako parodie na chlapy. A ty svaly to nezachrání
te pic teda :D hlavne samotny fakt, ze se prihlasi do takove souteze, dela dotycneho znacne neatraktivnim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí