brrr Byla to v kině sranda, jak to mezi dámami zašumělo :-)).
Myslím, že o to tam šlo a tipla bych, že ta scéna bavila i Brada.
brrr Byla to v kině sranda, jak to mezi dámami zašumělo :-)).
Myslím, že o to tam šlo a tipla bych, že ta scéna bavila i Brada.
brrr Má dobrý psaníčko a on je teda fešák.
Donald junior se mi tedy dost líbí. Jo ,řekla bych, že je můj typ.
Tyjo, to mi připadá, že tohle je hooodně lichotivá fotka Donalda juniora. On i Eric mi připadají na fotkách hrozně nepřitažliví. Mně by neukecalil ani s hromadou řízků. A prolítla jsem si i Barrona, jestli jako lepší a on má snad 2 metry, já si ho pořád pamatuju u toho pultíku, takovej chlapeček to byl.
Kora muj taky NE..to strniste je pro min. pulku chlapu na svete zachranná berlicka asi jako pro zensky makeup. Vypadaji v nem lepe a leccos skryje a doda muznost
stes Za mě většina chlapů vypadá líp s vousama. Jedna z výjimek je Cillian Murphy....ten s vousama vypadá strašně.
Kora ten vypada fakt docela dobre. Ja si honl predstavovala jako starsiho v mladsim vydani
stes Aha! Tak to mě doteď nenapadlo, že v tom ti chlapi vypadají líp:-D:-D. Jsem jako myslela, že je to proste moderní a kdo v tom vypadá debilně, tak by mě nenapadlo, že bez toho může vypadat ještě mnohem hůř:-D. Naopak jsem si vždycky řekla, že vypadá hrozně, proč to neshodi. Ale asi to hodně pomáhá i takovým těm oplacanym obličejům kde uz začíná druhá brada:-D.
Karja ne vzdycky,muj muz vypada oholeny o moc lip.:-)
,Karja tak líp vypadají někteří - většina a ne pubescenti, že jo ...a přesně, dvojitá až trojí bradička je pěkně schovaná. Pracuji v převážně mužském prostředí, takže to mám fakt vypozorovaný, že pánům od 45 to většinou sluší
Yes or No? :-)
LadyMary naprosto souhlasim se vsema!! Vousy delaj chlapy hezci:)
711990 Jsou typy, u kterých bych preferovala variantu bez vousů např. Jared Leto, případně u těch, kterým ty vousy moc nerostou, ale obecně jsem v týmu, který preferuje vousaté chlapy :-)
711990 já si teda myslím, že hodně těch chlápků vypadá na fotkách s vousy líp, protože jsou na nich starší:) Ale vlastně nesouhlasím ani s tvým tvrzením, že všichni s vousy lepší ![]()
LadyMary tak tady všichni, snad jen mladej Leo i bez vousů byl ok a Clooneymu to sluší VŠUDE
Evaeva to je pravda, vždyť jsem i dřív psala, že dejme tomu od 45
LadyMary no treba takovej ten musketyr chlupatej me moc neoslovuje, to mas pravdu. Ale kolikrat je i to malo pro dobro veci![]()
Potrefenáhusa Do Jáchyma nejdu, u Breda to asi dám :-). Viděla jsi ho, když sundal tričko v Tenkrát v Hollywoodu?
No jéje!!!!
711990 jj, to máš pravdu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.