LadyMary pro mě jsou někteří fešáci bez vousů i s vousy a některým ty vousy pomohly. U nikoho bych neřekla, že s vousy vypadá hůř. Jen bych je některým zkrátila. ![]()
VIP zjevy
stes já to myslela tak, že i oholení by vypadali líp na té druhé fotce. Málokdy tam byly fotky ze zhruba stejných období.
LadyMary Trója je jeden z mála filmů, na které se ráda podívám opakovaně.
Pitt jo, vždy a všude.
Ad vousy - to už jsem tu kdysi psala, že manžel se oholil a děti ho nepoznaly. Tedy skoro dospělé děti. Je to oblíbená rodinná historka. Kvůli mně si je nechal narůst pár týdnů po tom, co jsme se seznámili, a oholil je jen jednou
.
Třeba takový Tom Hardy teda jedině s vousama...bez vypadá trochu jako Jan Kraus :-)

LadyMary jo, Krausův brácha.
Nad fotkami z pohřbu jsem si říkala, že Trumpovi ty děti moc podobné nejsou.
Mirka Manžel je oholil loni a myslím, že naposled :-) Hodně jsme se nasmáli..... Tchýně vždycky lamentovala, ať se oholí a na mě, ty mu na to nic neřekneš? A já, že jo, že to má dobrý :-D
LadyMary Mně se vždycky líbili vousatí a manželovi to velice prospělo. Kdyby mu vousy přestaly růst, tak bych s tím asi měla problém. Jasně, nevyměním ho kvůli tomu, ale ... Jedna dcera si myslela, že je u nás někdo na návštěvě a já měla problém se ho dotknout. Lidi, kteří ho z mládí znali bez vousů, ho poznali, nebo si dokonce nevšimli, že je oholen, zbytek měl problém ho poznat. Opravdu hodně ho to změní.
LadyMary mne se obcas zda nocni mura, ze se sambo oholil:D bez vousu vypada jako svuj otec a neni to dobry![]()
Evaeva to je pravda..dost bych bylo pěknejch i bez
Jinak ja se priznavam, ze se mi libej i kniry, treba Tom Selleck![]()
![]()
711990 Tak u něj je ta volba taky jasná a z českého rybníčku třeba Stanislav Majer....jedině s vousama :-)
711990 mne se fousy a vůbec chlupy taky libej, ale knír už je moc ![]()
LadyMary jooo ten taky![]()
Potrefenáhusa ja vim, no![]()
711990 knír už je moc (já ani ty vousy úplně neoblibuju), ovšem Tom rozhodně může![]()
Fousy jo, ale takový ne e
A nejvíc ble je, když jsou zapletený do copánku.
Řvousenka no,caryfuk.![]()
Ja zadnej typ chlapa nemam bud se mi libi nebo ne a je uplne jedno jestli ma vousy ci ne nebo blondak ci cernovlasy...
LadyMary Ani neotvírám a volám jés, jés, jés!
S vyjímkou vousů příliš tvarovaných (jako že čárka pod pusou a linie brady třeba) a hodně dlouhých, což teď bohužel dost frčí. O culíčcích a copáncích ani nemluvím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje