Potrefenáhusa Njn, já mám pro něj prostě slabost :-).
VIP zjevy
Zarinya Pěkný lejtka má.
Já ho teda taky můžu, ale netušila jsem že má tetování ![]()
999 mne se libej ty plesnivejsi, intelektualstejsi typy :-)
už tu teda par hodin premejslim nad tím jachymem, jestli jo nebo ne....ale teda...přijde mi starej
Mmch Bradovi je osmapade, to je skoro stejný
Potrefenáhusa Mně právě ne, takže at se Brad znova nažehlí nebo má u mě utrum!
Potrefenáhusa Do Jáchyma nejdu, u Breda to asi dám :-). Viděla jsi ho, když sundal tričko v Tenkrát v Hollywoodu?
Ja se teda Bradovi nebranim!!!!
999 To byla velmi povedená scéna :)
brrr Byla to v kině sranda, jak to mezi dámami zašumělo :-)).
999 prosím te, pro mě byl největší filmovej zážitek bez tricka Rade Šerbedžija v Před deštěm
Potrefenáhusa No do zelí si mepolezeme :-).
999 tak mám i jiný tipy
ale v realitě všedního dne se mi porad ještě nejvíc libej vrstevníci
Potrefenáhusa Jo, Jáchyma jsem si proklepla, asi bych uměla ten charismaticko-intelektualní vztah, ale tenhle Topol bohužel ne. Ale nemám předsudky co se týká věku.
No, a teda povrchně, Pitta kdykoli. Jako mladej, jako starej ještě víc. Stárne dobře.
999 prosím te, pro mě byl největší filmovej zážitek bez tricka Rade Šerbedžija v Před deštěm
![]()
toho jsem si musela vygooglit ![]()
999 Já se do něj zamilovala ve filmu Teče tudy řeka, pak přišla Legenda o vášni a už mi to zůstalo...na Tróju jsem v kině byla několikrát :-)
Topol jedině Filip!
Já nemám na vybranou, Brad je asi 30 let mojí nejlepší kamarádky. Zakázané území ![]()
Topol jedině Filip!
Já to mám... Když už Topol, tak jedině Filip. Ale neviděla js ani jednoho naživo. To bych to možná viděla jinak.
Tak Pitta vám klidně přenechám. Jak stárne, je to lepší, ale pořád ani s řízkem ![]()
Snoubenka Donalda Trumpa jr. (Ehm, lehce se ji omlouvám, myslela jsem, že je mladší nebo stejně stará jako Donald jr., ale ona je starší. Teda pořád to je podle mne zvláštní paní, ale vzhledem se svému věku přiblížila)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje