Tulipe Hlavně kdyby to nebyl Brad, ale nějaká tetina z lidu, tak ji tady pěkně zdrbem, uválená lesana, ani neumí zapnout žehličku! ![]()
VIP zjevy
Zarinya Mně to přijde vizuálně dost dobrý, ale nějak mu to nemůžu uvěřit. Jako že to je jen kalkul.
Garfie Nene, len přece!
Zarinya Za mě super a čekala jsem ho v jiném vlákně.
Mne se libi ty jeho boty, ale je na ne v Evropě dost teplo
Mne se nelíbí boty, respektive přijdou mi nějak moc utazeny nebo co. Kdyby byly polorozonuty, nebo proste nějak lezerneji nasazeny, sedelo by mi to k tomu outfitu vic.
Garfie Ja jsem to videla na telefonu zmensene a u te druhe fotky si rikam: Proc si proboh stahuje gate a ukazuje pr...?
A on je to lem kosile. A sukne.![]()
andulka01 ta lezernost je na me nejak moc od popelnic, jinak proti ty sestave nic nemam.
Tulipe Hlavně kdyby to nebyl Brad, ale nějaká tetina z lidu, tak ji tady pěkně zdrbem, uválená lesana, ani neumí zapnout žehličku!
Presně tak. Ale on je ten typ, který si může obléknout i pytel od brambor a bude mu to slušet. A to ho nijak zvlášť v oblibě nemám, ale sluší mu to vždycky.
Zarinya Za mě super, řízky vozit nemusí :-).
999 za me nakonec asi taky jo,tak vsak Brad tomu se da odpustit lecos.![]()
Zarinya Já z něj byla hotová už v Thelma a Louise, i když se tam zachoval jako s..č :-).
999 to uz si ani nepamatuju...![]()
A na co byla ta reklama kdyz asi jeste nebyl herec...na pepsi?
Pamatujete nekdo?
A trochu me nastval kdyz nechal Jenifer a sel k Angeline,ale nakonec za to mohla ona to je jasny.![]()
999 mne tam přišel hrozne prislizlej, ostatně ten dojem z nej mám nějak porad, vůbec to šílenství kolem nej nechapu, já ho vzala na milost, až když trochu oprejskal casem, od benjamina buttona dal
Potrefenáhusa Já jsem si to říkala až od Hanebných panchartů.
Hele nehral jako adolescent v Dallasu?![]()
steshral,ne,ze bych si ho pamatovala,ale nekde jsem to cetla.Chodil s tou vnuckou.
Tak uz jsem tu reklamu nasla neni na pepsi,ale na levisky je z roku 91 a je bozi furt.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje