Kan ne, diblík dobrej není v žádným věku
VIP zjevy
Dadoo Ale tak nakonec proč ne.
Pekelné je to označení šťabajzna, ale to vyplodil autor článku, to si doufám nedala sama.
V Ulici (ano, moje guilty pleasure) Blanarovicova mela pricetnejsi styling a tam vypadala dobre, ani by mi nevadilo v jejim veku vypadat takhle.
Vari jasne...proc ne,ale zlaty chemlon na hlave a šatecky, ne šaty,nikomu v 60 dobrou sluzbu nedelaji..proste ne a nikomu
stes bývá pekelná, ale tohle mě nějak nepohoršuje.
Pinot Noir no tak oproti modelum kozy ven a prdel taky je to lepsi. Mě trochu iritují ty vlasy, no.
stes ty vlasy jsou hrozně žlutý, to souhlasím. To oblečení bych řekla, že je overal, do vedra podle mě dobrý.
stes jiný účes a ohoz a bylo by to o hodně lepší. Není to ale úplně dobrá fotka, ve videu u článku vypadá líp, ani ty vlasy se mi nezdají nějak chemlonovité.
Ja jsem treba rada, ze Blanarovicova si nechala svuj nos, nebo aspon myslim.
To je na tom vždycky to nejhorší - že by stačilo málo a dotyčná by mohla vypadat skvěle, protože základ na to má dobrej.
Ale..
To urputné držení se zajeteho mladistvého vzhledu je prostě pekelné.
Sweet Potato souhlas. Nejpekelnejsi jsou často ty bulvární texty, typu muži šílí a ženy blednou závistí.
Ale tak proč ne, že.. Oblékat se může každý dle svého (ne)vkusu. A my se tím můžeme bavit ![]()
Dadoo a do oci se ji nepodivate,to je nejvíc
viktorka_od splavu napsala jsem, že má silné mužské rysy, což mi nikdo nevymluví a že mi to nepřijde jako výhra...takže klid, za názory se tu snad už nekamenuje.. Postrádám trapnost u tý matky.
to je hodně směšný, řešit "silné mužské rysy" u ročního ditete
Potrefenáhusa jezis...vsem se omlouvam...kdysi tu probihalo stejny tema s Hadasovou a Pracharovou, a rozhodne to tady nevyvolala takovej rozkol, vzpomnela jsem si na to,kdyz ten prcek na mě vyskocil nekde na netu...deti se nehani, beru, ani jsem nic oslivyho nenapsala,ale jsvuj pohled na to, jak se mi jevi, si laskave ponecham
stes myslím, že to vyvolá vždycky stejný rozkol. Děti bych z těchto hodnocení úplně vynechala.
Pinot Noir máš recht
Nikdo nesleduje Lelu a Karlose?
Candance Ja jsem zklamana, na jejich pomery zadnej velkej kyc teda, cekala jsem zenicha v bilozlatym obleku, skoro nahou pannu nevestu. Tohle je nuda!
Candance Tak jsem se šla mrknout a fakt nuda, taky jsem čekala nějakou pecku.![]()
Candance Já jdu spíš na ty diskuze pod článkem a dnes pobavil jeden komentář: Panebože už mu někdo seštelujte ty voči. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje