Ještě tam chybí "já jsem si teda původně chtěla vzít ty nový modrý, ale teď just ne a rozstříhám je na tisíc kousků"
VIP zjevy
Sweet Potato ,,sice jsem si ty modrý vydupala od tebe v obchodě, protože byly drahy jako čert, ale už je prostě nechci,,!
Kokoska jo, presne tak to u nas vypada
jen dvouleta vevodkyne jeste nema takovou slovni zasobu a omezuje se na "neeeeee"
Nekde v albech je fotka moji asi dvoulete segry v pruhovanych letnich platenych satickach. I na cernobile fotce je jasny brunatny uřvany vztekly ksichtik. Fotka pry vznikla po hysterickem zachvatu néeee, necíiiiii! a rvani toho hadru ze sebe, tesne pred tim, nez nasledovalo druhe kolo, urvani kapsicky a naprosta rezignace na nedelni vychazku. Byt to ja, narvou me v tech satech do kocaru, ja tam budu sedet jak bluma a tise slzet.
Nekde jsem tu zachytla diskuzi o Hadašove a Bednarovi,resp jeho nehezkych genech v jeho dceri ci dcerach...tak tahle holčička to taky nevyhralahttps://www.super.cz/922845-pred-rokem-a-pul-se-stala-maminkou-moderatorka-se-nyni-pochlubila-roztomilou-dcerkou.html
Karja Ad Jágrovic CBD kapky - co to je proboha za web? Nějaká progresivní forma novinařiny, kdy se vloží zkopírovaný text, a pak pod to přepíše úplně totéž, jen se změní ich-forma na er -formu, a několik slov nahradí synonymy?![]()
stes dítě mi přijde v pohodě. Ale ta Nosková... já myslela, že má prsa udělaný....jestli jo, tak divny, divny...
Tabea Noskova nedavno porodila a koji, ja bych byla tolerantni, moje prsa pri kojeni taky dost vyvadela. :-D Ale treba umely fungujou jinak, vim ja. ![]()
Vari Ach so... no tak leda porovnat v podprsence....
stes Prosim tě a to dítě má třetí ruku nebo co? Vždyt vypadá uplně normálně, standardní milý vzhled ročního dítěte. Má husté vlásky, tmavé oči...nevim no, vysoké čelo po mámě, aha.
stes ta pani je dost trapna, ale to decko je uplne normalni, to ma jit rovnou z kocarku na plastiku nebo co?
Tabea eh, jsem se nějak ztratila? Odkaz vede na článek o Veronice Farářové, kde se vzala Nosková? ![]()
SunEclipse Noskova je tam na jedny fotce v galerii.
viktorka_od splavu napsala jsem, že má silné mužské rysy, což mi nikdo nevymluví a že mi to nepřijde jako výhra...takže klid, za názory se tu snad už nekamenuje.. Postrádám trapnost u tý matky.
Kokoska Manžel má v albu svou asi osmiletou fotku v (děsném) světle modrém saténovém oblečku vojáčka na maškarní a na tváři má jasný otisk mamčiny ruky. ![]()
stes Podle fotky v roce se nic nepozná. Moje dcera (12) je fakt krásná a oduševnělá a podle fotek z roku by to opravdu nikdo nečekal (byť mě přišla samozřejmě nádherná už tehdy). Zatímco oba kluci se - zdá se mi - v průběhu let vůbec tolik nezměnili. Možná to tak i je, že ty univerzální kojenecké/batolecí rysy jsou víc mužské a u holčiček pak dochází k větším změnám...
Lav to je drsný ![]()
Šťabajzna..uff
stes Na šedesát dobrý, ne?
stes typická představitelka klimakterickeho diblika. Už dlouho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje