Vari Já jsem teda zhnusená - svědek Rittig? To je dno.
VIP zjevy
Mermaid proč? Ivo seděl, Vémola seděl, svůj k svému. Navíc Rittig je velký fanda a sponzor boxu a bojových sportů - teda mimo jiné a kamarádi jsou léta.
Z jakyho titulu je oddaval Krampol?
jako těch posledních pár příspěvků tady je tak neskutečně absurdních![]()
Z jakyho titulu je oddaval Krampol?
Z žádnýho. Bylo to snad prý všechno jenom "jako". Šaškec prostě.
Myslíte, že si Lela tu opici přála? Si to nějak nedovedu představit, přát si opici k svatbě ![]()
Ginevra Takže nakonec manželé nejsou?
Kokoska Krampol má prý oprávnění oddávat a je to Karlosův kámoš.https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/718868/prvni-rozhovor-novomanzelu-vemolovych-dalsi-miminko-si-udelame-dnes-v-noci.html
crazydaisy ty jo z toho rozhovoru mam dost tíživy pocit...
Strasnej bizar. Desiva koncentrace zjevů na jednom fleku.A Lela jeste horsi nez jindy,coz jsem myslela,ze nejde. Trochu to prepiskla s obocim, se mi zda.
já debil na to včera koukala na IG a celou noc, opakuju CELOU noc se mi o tý svatbě zdálo...! ![]()
![]()
opice je makak a Lela o tom něvěděla, byl tam Sagvan Tofi, Rytmus, Filippi bez Bílý, Dejdar
dotazy na mně ![]()
martek01 Nemám na to sílu to hledat a pouštět zvuk na mobilu, ale on tam Karlos něco zpíval? Sám? Bylo to dobrý nebo kýč jak bič?
Jinak tedy lidský panoptikum. Takovej pelmel rádoby osobností.
No, a samozřejmě se vkrádá otázka: Kde byla Bílá???
Mě překvapuje, ze to někomu nepřijde dostatecne hrozny
Já včera zahlidla kus reportáže v TV a bylo to jedno velký wtf. Lela přes ty smetaky, co měla nalepeny místo ras, nemohla ani udržet víčka otevřená.
Beranka zpíval všechno se všema..... stál s Lelou v čele tabule a zpívbal: kde si včera byl? že si taký ožratý.... S Rytmusem: jebe tě, jebe tě, jebe tě. Se Sagim: dávej ber.................
edit: a byl to takobej klasickej českej hnus, jakože stojí s půllitrem a zpívá. Panna nevěsta se kývá do rytmu. Všude orchije, křišťál. Prostě naleštěná bída? Navrch huj, vespod fuj? prostě BIZÁR
byl to největší bizár, jakej jsem kdy viděla. Koukala sem na to celou dobu s otevřenou hubou
martek01 tvl, já si to asi jdu pustit! ![]()
Já viděla jenom fotky a to mi přišlo v jejich možnostech ještě ok.
Garfie aby se ti celou noc o tom nezdálo. ![]()
continuity pustím si to ráno, to je tady největší klid a do večera snad šťastně zapomenu! ![]()
martek01 Dík:-) Brrrr, tak já si to pouštět nebudu. Nevím, proč, přišlo mi to podobný, jako útržky svatby Moniky a Babiše.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025