Garfie nezapomeneš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! já na to NIKDY nezapomenu!
VIP zjevy
martek01
Tak to si ještě rozmyslím, divoký sny nepotřebuju!
Myslíte, že si Lela tu opici přála? Si to nějak nedovedu představit, přát si opici k svatbě
Jak to že ne? Proč by si jinak brala Vémolu?
Teda vyskočilo na mě několik fotek z tý svatby, a nevěřila jsem vlastním očím. Karlos nepřekvapil, ale milostivá paní je vysloveně šeredná... vypadá jak stará vyžilá šlapka.

Zjevně to prostě přehnala s makeupem a vůbec stylingem, vono kdyby na tu pilu tlačila míň... tak možná bude furt za nafukovací Andulu, ale ne tak hrozně použitou.
viktorka_od splavu haha
Opicaci!
No ja jsem videla dve fotky a rikam si, ze na jejich pomery nuda, takze to byla jizda jak za Jonaka, jo?![]()
barbucha no dyť jsem to psala...jen jsem nechtela byt tak vostra, aby mi to zas nekdo nevomachal...voškliva jak opice, monkey business v plny polni
Jak to že ne? Proč by si jinak brala Vémolu?
Ty si pako! ![]()
![]()
![]()
Edit: sorry, to pako ze mě vyletělo... v dobrém.
Karlos s Lelou jsou určitě spokojení. Píše se o nich všude a my to čteme.
Chudák makak! Celý mi to přijde tak totálně nevkusný a nabubřelý, že si říkám, za jak dlouho budeme číst o nevěře, rozcházení, další velké osudové lásce...
Hlavně nechápu, proč měl Karlos sluneční brýle i během obřadu ![]()
barbucha Já mám lepší fotku :-). 
Hm ja jenom pipnu, ze jsem bxla ted na svatbe, kde mela nevesta jeste vic necudny saty nez Lela. Silikony ma teda mensi (ale velky), pusu stejnou a rozparek satu byl az uplne uplne. Takze Lela za me v pohode ![]()
Jos tak to potrebujeme fotky!!!(samozrejme tebe, v tech krasnejch modrejch satech:)
711990 Hele fotky nemuzu, cizi rozhodne ne. Navic jsou ty lidi jako fajn, akorat ten vkus no.
Jos to je skoda ale!:D
Hele ale kdo to tu měl mít super historky z nějaké megaplánované svatby, které se měl účastnit? Už proběhla?
To je fakt sranda, jak nejsou insta filtry k dispozici, tak je z Barbie nepěkná čarodejnice.....

Nám přibyla do party jedna "Lela" asi před dvěma lety. Teď ji vídám víc než dřív. Naposledy jsem byla fascinovaná, že v těch příšerných 35st, kdy z nás všech lilo, ona měla celý den ten silný make-up. Nevím, jesti si to nějak upravovala v průběhu dne, ale vypadala pořád stejně. A když jsme se bavili o umělých řasách, prozradila nám, že si je lepí každý den. Nemá ty permanentní. Nás právě zaujalo a chválili jsme jí, že je nikdy nemá polovypelichané, jak bývá občas vidět. Z toho důvodu si je lepí sama.
A já si myslím, že si to všechno nechává i přes noc a sundá to ráno a hned znovu nanese. Fascinující to je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025