Garfie Od toho máš nás. ![]()
VIP zjevy
Garfie díky, já ty články nečtu, stačí mi nadpisy. Ona je to taková naleštěná bída. Jako prachy tam jsou, o tom žádná, ale to ostatní jaksi chybí, řekla bych. Ale zas na druhou stranu, když jim to vyhovuje, tak ať si tak žijí. Jen teda co se z toho tady u nás dělá za událost, to mi rozum nebere.
Torrah no, prave. jako nebyt tadytoho vlakna tak o techto a mnoha jinych prapodivnych lidech vubec nevim, ze existuji, ja jim to ze srdce preju, jenom vubec nechapu proc jim nekdo venuje tolik pozornosti? jako kdyz se lide chodili divat do cirkusu na liliputana a vousatou zenu?
viktorka_od splavu řekla bych, žes udeřila hřebíčkem o hlavičku :D.
O tých 2 viem len odtiaľto, nikdy som o nich predtým nepočula,nečítala.
Spomenula som si na jednu kolegyňu (možno som už spomínala)- tá si denne lepila umelé mihalnice. Bol to nejaký špeciálny model,najhustejší,najdlhší a na každé oko lepila 2 ks spolu pre väčší efekt.Každé ráno vstávala min o 2 hodiny skôr, aby sa namaskovala a urobila si vlasy. Raz prišla do práce bez masky,skoro som ju vyhodila z kancelárie,lebo som ju nespoznala. Utekala si do drogérie kupit aspon mihalnice a nalepiť ![]()
pecka včera ve vlaku naproti mě seděla paní mého věku, celkem kočka, sportovni super postavu, nakrátko vlasy (nepřirozeně černé) a světlejší oči. A na nich neuvěřitelný, asi čtyrcentimetrový, hustý, černý, umělý košťata. Ty řasy, společně s velmi upraveným obočím ji dávaly stabilně vyděšený výraz. No nemohla jsem oko odtrhnout a normálně jsem na ni občas musela zírat.
andulka01
to si viem živo predstaviť.
Kupovala som nedávno granule a pýtala som sa predávajúcej na zloženie a tak...absolútne som sa nedokázala sústrediť na to, čo hovorí,lebo jej umelé mihalnice boli neskutočné (k tomu dlhé "drápky" included).
Nejasné však zůstává zda je tato fascinace celebritami příčinou nebo důsledkem těchto snížených schopností.

Ty kalhoty pí Chytrové mě fascinují, faktžejo...

Spíš ty boty k tomu ![]()
euridike ty kalhoty mi divny uplne neprijdou, mozna kdyby byly ke kotnikum, ja proti strakatejm kalhotum nic obecne nic nemam,ale ty boticky jsou opravdu peklo a delka a ohrnuti džín pana O.radeji nekomentuju.
stes ty fleky.na kalhotach sou krajkovy prurezy!!!!
euridike Chytrová horákyně? ![]()
No jistě! Nohy skryté i odhalené zároveň! ![]()
Sú ušité zo záclonoviny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025