Sweet Potato Tak já myslím, že tyhle vzhledy už celkem jasně vypovídají o tom, jakej člověk je. A způsob prezentace na Instagramu trochu i o tom mozku.
VIP zjevy
Mně stačí ten zevnějšek, co je uvnitř ani radši nechci vidět.
barbucha No vidíš, ty jedna zlá! ![]()
Já jsem ještě chtěla podotknout k těm Dadoo příspěvkům s kuriozitama, že mě vždycky zvráceným způsobem fascinujou ty augmentace, kdy maj ty ženský větší prsa než hlavu. Mega prsa, co se nevejdou do ničeho a nad tím naprosto nenápadně drobný obličej.
Taky me ty melouny ted silene fascinuji. Ted by me i hrozne moc zajimalo, jestli jeste vubec maji na prsou nejaky cit. Pri takhle velkem zasahu, kdyz jim do hrudniku nacpali neco tak obriho. Ja totiz po operaci mam vetsinu hrudniku uplne necitlivou, tak mi tyhle "zkraslovaci" zakroky dost vrtaji hlavou.
Zuzuli tak tu chirurgickou stránku věci si už vůbec nechci představovat. Nebo nedej bože když se to nepovede a komplikuje... jinak moc doufám, že tvoje rekonvalescence pokračuje zdárně a jsi v pořádku.
Marie Růžička si otevřela srdéčko. Má toho hodně, co ji na něm tíží.
https://www.extra.cz/marie-ruzickova-o-zlych-hejtech-nikdy-jsem-nerekla-ze-jsem-krasna-huba-by-mi-upadla-d72d0
O lidech, co na ni zíraj, o kamarádkách, o které přišla, o přirozeném opálení, o teplých večeřích.
Beranka Holt obsah mozku se špatně dává na instáč.
Kde nic neni, ani instac nebere!
Kokoska Ten rozhovor výše leccos vysvětluje. Ona asi fakt věří, že na ni lidi zíraj, protože má slavného muže!
Sweet Potato ta malá je na fotkách nalicena nebo má nalepené řasy? Divím se, že ji necpe do solarka. ![]()
Ty nozky Marušce nějak natekly či co![]()

stes podľa mňa sa roztiekla, pozri na tvár
stes to je to samy... ee to?
Mha to vis, blesk na fotky nepouziva filtry:D
Ovšem otázka, jak moc to má v hlavě v pořádku, je docela relevantní...

nemá to v hlavě v pořádku, no. Pokud to holka nosí doma, neřešila bych to, ale jestli i venku![]()
Vincenzina jo tak na to sem ráno taky koukala
Inu filtr je mocný pokušitel
rasaNori a co na to hejtři a tleskanky? jaký je poměr?? Tak jsem jukla na IG..ona hází do filtrů i tu holku![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025