999 Taky jsem to viděla! Až si skroti ty odrustajici vlasy tak to bude kost stoprocentni. má fakt pěknou postavu. Ale to cvičení s dětmi (respektive chození na hřiště ji nevěřím, vždyť ji s tím dítětem rok nikdo nepotkal a nevěděl, že ho má:-D).
VIP zjevy
Karja Fejkový dítě s trenclema na hlavě? :-)
Karja Tak kost by byla hlavně, kdyby se nabarvila.
No ale ok, aspoň má objem, když už to musí být...
Luna Uvidime, co jí z toho vyleze;-)
Karja No prece ta teta Bimbula!![]()
Já si dnes prohlídla nějaký fotky ze svatby století a Lela tedy opravdu, DĚS. Měla tak napíchanou hubu - to nejde jinak - že se nemohla ani usmát.![]()
stes a taky super nehty!
Já si dnes prohlídla nějaký fotky ze svatby století a Lela tedy opravdu, DĚS. Měla tak napíchanou hubu - to nejde jinak - že se nemohla ani usmát.
Je to tedado jiného tématu, ale ve čtvrtek se mi vyrazilo na puse 8 oparů. V pátek jsem odmítla odjet na víkend se spoustou dalších lidí, protože jsem pusu nemohla zavřít, nemohla jsem jíst ani pít. A kamarádi z toho měli legraci, že nadělám. Lela se s tím vdává a já nemůžu jet na víkend.
Renusatko 8!! To teda lituju a tlapkam. Lela to mohla mit zadačo, kdyby se ji něco podobneho prihodilo.
Renusatko 8oparů
ale to teda soucit největší! Ať se to dobře vyhojí. Trpím na opary dost, ale tohle je fakt mazec. Nejsi třeba přetažená, vyčerpaná?

Sweet Potato Neuvěřitelné :-)
Sweet Potato Nikdo neocení její krásnou duši ![]()
mrkla jsem na její účet a nechápu, ze si tam dá tohle, tak strašně podle jiných fotek nevypadá. Ze se vědomě nějakým filtrem takhle "zkrášlí"

Sweet Potato No vždyť má nakonec pravdu, ne? ![]()
Beranka Holt obsah mozku se špatně dává na instáč.
Sweet Potato to vše je pravda, akorát zas není tak moc lidí, kteří se zohyzduji vědomě. ![]()
Tulipe ta pani musi mit nejakou zvlastni ocni vadu, to jinak neni mozny
Tulipe já jsem se jí úplně lekla! Dlouho tady nebyla žádná její fotka a vypadá to, že na sobě holka hodně zapracovala. Teda spíš plastičtí chirurgové. A přitom to dřív bývala docela hezká žena.
Já jsem ještě chtěla podotknout k těm Dadoo příspěvkům s kuriozitama, že mě vždycky zvráceným způsobem fascinujou ty augmentace, kdy maj ty ženský větší prsa než hlavu. Mega prsa, co se nevejdou do ničeho a nad tím naprosto nenápadně drobný obličej.
andulka01 Asi oslabení po covidu o kterým jsem ani nevěděla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025