Garfie čo záhradník, ale tá jeho "pani". Odvtedy mam pawlowniu spojenú takto. Takze si ju nezasadim. ![]()
VIP zjevy
a kdo to prodává ty pawlonie? mám semínka, ale nechce se mi s tim piplat... by se mi na zahradu možná jedna hodila... prej to rychle roste...
RoSa hod do googlu , vim, ze jsem narazila na zahradnictvi, co se na ne specializuje. Ze maj otuzily rostliny do nasich podminek
edit: tak tech zahradnictvi jsou mraky :)
MaeGandal Jasně! Spravedlnost pro všechny. Části těla.
Žádné:
tvář, ta musí snášet déšť, mráz i jinovatku,
zato ty si hovíš v teple, zadku.
Mimochodem, ten den je 7.5. Otužilí zahradníci mají otužilé rostliny.
Garfie Z Třeštíkové se mi fakt trapností kroutí prsty... a myslím, že teď ještě přitvrdí, když ex přiznal vztah s Decastelo :-). A musím říct, že ji konečně někdo vyfotil tak, že ji to moc sluší.
Pinot Noir já sledovala hashtag catsoninstragram (nebo něco takovýho) a začaly se tam objevovat taky polonahý ženský ... tak už to nesleduju :-)
Magráta Pinot Noir Rizikove je i bydleni, treba scandiliving, livingroomideas, woodeninterior a tak, jesteze uz nezarizujeme ![]()
A čo taká jóga? Kto ešte na ig nerobil stojku v sexi čipkovanom prádelku, ako keby nebol ![]()
betsey Jee, no jasně joga v sexy prádle, naposled jsem se takhle nařehtala u parodie Celeste Barber, jak dělá stojku o futra.
Já jsem třeba přestala sledovat jakékoliv cvičení a výživu, protože těch nakroucených prdelí a fotek s vyhrnutýma tričkama už bylo tolik, že z toho šla hlava kolem.
Luna na výživu doporučuju profil karolinafour. Je oblečená a hlavně tomu jídlu celkem rozumí :)
bram mně přijde zajímavý nejenojidle. Ta na tu karolinafour odkazuje (a naopak myslim) , asi se znaji?
bram jako asi to není žádnej 'must have', narazila jsem na to náhodou. Větsinu těch věci vím, spíš jí zvyšuju sledovanost, přijde mi fajn, že tam vysvětluje takový ty zažitý bludy, co lidi rádi omílaj, aby byli zajímavý..
Ounz mně se líbí, jak tam obě dvě srovnávají běžné potraviny s těmi módními a ukazujou, že je blbost kupovat předražené věci. Člověk to tak nějak tuší, ale když ti to ještě někdo takhle srovná a ukáže i v nutričních hodnotách a cenách, je to fajn.
bram jj je to dobry.
tina neviem sa dočkať, akú prácu na úrovni nakoniec zoženie :)
tina dneska jsem na to koukala a taky jsem zvědavá, co to bude za práci na úrovni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY