VIP zjevy
stes to netusim, spis treba moje mladsi ma hodne dlouhe tmave rasy, ale jinak svetle oboci a vlasy, takze jsem vychazela ze nez umele rasy, ze to ma podobne. Ale teda to o tom, ze si pujde sednout za vrazdu tam ma u vice fotek...
Jo včera jsem četla, že se Lela teď jmenuje Lela Vémola. Krásný jméno.
On tě filtr i okrájí po stranách? To na foťáku nemám...
Ale pani vlevo je taková normální, prodavačka z Jednoty.
Vémola kam se podíváš. Strašná představa.
Vincenzina kdyby si Dáša koupila áčkovej stan v COSu, nemusí upravovat fotky
Na co stan, dyk je věčně mladá!
Vincenzina boze, ja hledala furt neco v obliceji. Az stan z Cos me nakopnul
Candance nic si z toho nedelej, ja rano taky
Vincenzina no a mame to odhaleno? Co na to Dášenka? Mlci?
stes to bude žaloba na oslavenkyni ![]()
Šmarjá, já budu teď asi hodně škodolibá, ale když vezmu v potaz, že je tato paní jen o dva roky starší než já, tak tu bych chtěla potkat na živo, já bych si vedle ní připadala jako fakt krásná. ![]()
Tyjo, nebýt toho tetování, tak nevěřím, že osoba vlevo je osoba vpravo!! A tímto beru zpět svoje nedávné prohlášení, že to Marie Růžička přehání s plastickými chirurgy, ona to jen přehání s insta filtry ![]()
Btw, nebyla Marie Růžička nějaká pohádka?
bram Byla. Dost depresivní.
stes zas ty nohy ale fakt může mít nateklý, když vidím, jak se jí zarezavaji ty pásky okolo kotníků, mně dokážou nohy otéct tak, že nahoře jsem M a dole XL. Otázka je, proč si na cestování bere páskový boty a o číslo menší šaty ![]()
Mermaid to ano, to mam taky...ale prizpusobim tomu obuv...uz jen plny boty v lete do Turecka mi trhaj žíly, Páseček jako nevidim
Sem si dala na doporučení zde do sledování Třeštíkovou ... a jako to je materijál! Dneska storycko, kterak řídí se synem na klíně a natáčí se při tom. Tvl attention whore prvního kalibru ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025