MP Meri No ja jsem ji zacala sledovat pres pracovni profil a je to masakr. Je normalne nemocna.
VIP zjevy
Prosím Vás, nemohol by sa niekto podujať a sledovať aj slovenskú scénu? Tu ma to baví si čítať, nikde inde na to nemám morál a proste nemám prehľad o domácom dianí, iba o českom!
Garfie Určitě je, ja si zase nemyslím, ze je úplně pitomá. Ale ona proste musí vědět, ze to vyvolá diskuze a určitě ji direct teď pretejka rozhorcenejma zprávama. Proste proč
(ja vím, odpověděla jsem si sama, prave proto)
MP Meri Jo, přesně, ona to zveřejní, protože chce čtenost a vyvolat diskuzi. No a pak se urazí a promaže to, protože polovina diskutujících jí tam napíše něco ošklivého...![]()
MP Meri Jo, přesně, ona to zveřejní, protože chce čtenost a vyvolat diskuzi. No a pak se urazí a promaže to, protože polovina diskutujících jí tam napíše něco ošklivého...
Žádné influencery ani VIP na Instagramu nesleduju, kromě jedné potenciální příbuzné, a teprve teď jsem to pochopila! Takže to je běžný postup! Vždycky jsem si říkala, proč ta moje švagrová zveřejní něco kontroverzního, co o ní navíc nevypovídá nic pozitivního, a pak se rozčiluje, uráží a maže. On je to vlastně kalkul. Hm, zůstanu u sledování zahradníků a opilců.
(Vůbec to s tím nesouvisí, ale vzpomněla jsem si, že sleduju hashtagy #gardenlife, #inmygarden atd. a poslední dobou se začal šířit takový nešvar - s tímto hashtagem se objevují fotky polonahých lidí, někteří se už ani neobtěžují tu garden aspoň kouskem zeleně předstírat a valí tam svoje akty v prádle z obýváku nebo koupelny.
. Už ani zahradničení není bezpečné!)
Garfie MP Meri ja si rikala, ze to je urcite z prazdneho parkoviste, my taky takhle s nasima "ridili" a hrozne nas to bavilo. Ona to nasdili a ceka az ji lidi vyprudi, aby jim napsala, ze ji je to u zadku. Ja ji sleduju dlouho a zacina to byt trochu nuda... prsa, vysekany bricho, ja, ja, ja... a ta jeji fotka v plavkach s tim, ze pise ![]()
Pinot Noir ja zase sleduji podle hashtagu ruzna mista na horach a podle fotek to vypada, ze se bezne lyzuje a chodi na tury v podprsence a brazilkach. ![]()
Pinot Noir
Ok, zahradníkům se budu vyhýbat. Ale vzpomněla jsem si, jak kdysi na MP kolovaly záběry z nějakého zahradnictví, které se specializuje na pawlonie a ten zahradník tam byl vždycky nahý!
Pinot Noir
Ok, zahradníkům se budu vyhýbat. Ale vzpomněla jsem si, jak kdysi na MP kolovaly záběry z nějakého zahradnictví, které se specializuje na pawlonie a ten zahradník tam byl vždycky nahý!
Garfie a jo vlastně! Ale tak ten to zahradničení aspoň nepředstíral. ![]()
Pinot Noir Vlastně to byl takový trendsetter! ![]()
Ale do zahradního vlákna prosím jen rostliny![]()
Pinot Noir No ja sleduju vetsinou ilustratory, malire a tatery a tam nastesti nic takovyho neni. Ja tam mam akorat tu Trestikovou, spis jako takovy bizar. Ja chapu o co ji jde, ale dela to hrozne trapne.
Garfie nejen on, myslim, že lascivně pozovala i paní zahradníková!
Ounz já si právě taky pamatuju paní zahradnikovou, jak to všechno viselo nad zahonem
Ounz Nevim, jestli lascivně, ale nahá určitě.
Ono "naked gardenin" ve světě dost frčí, maj například i svůj mezinárodní den.
Sweet Potato mě by zajímalo, jaká je přidaná hodnota naked gardening. Jako že mne vosa štípne kdekoliv?
Sweet Potato no, bylo to dost názorný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY