razorblade Horkýže Slíže teď miluje moje dcera
Jako kdyby byla starší a nebylo jí teprve sedm, tak mám radost, ale když jdeme po ulici a ona zpívá: Já som malá žužužu, toto je moj mikrofon.. tak se tvářím, že to fakt není moje dítě :)). O Lehátku ani nemluvím, ale to má povolené jen doma :)
VIP zjevy
bram
no v sedmi je to trochu brzy.
bram kamarádů blondata dcera v 6 letech zpívala jsem blondýna plná plastik, co se těší na styk...
rasaNori to je taky dobrý
Já jen doufám, že paní učitelku v hudební výchově nenapadne něco jako: kdo se o prázdninách naučil nějakou novou písničku a chtěl by nám ji zazpívat?
Jak Se Tady psalo o Te Zagorove a spol. tak me to zas blby neprijde. Spousta veci z te doby je dobra Hudba a moc Jinak se nedalo. Mam na to hezky vzpominky z detstvi treba pri vareni s mamou, dodnes kdyz jedem nekam daleko autem tak si pustime stary flaky a vyrvavame to spolu. Je to super. Rottrova, Starce na chmelu, Zich, Gott atd atd.
Jednu dobu jsem vylozene patrala po ceskych cover verzich. Tak to Je uplne nej. Tehdy divokej zapad asi, zajimalo by me jestli origo umelci dostavali zaplaceno. Existuje treba ceskej cover Hot Stuff od Donny Summer. O italskych nemluve. Holanova Rano origo Strano Je bozi!
Od Chinaski Je dobry Podleham. Horkyze slize jsou super
bram lehatko je nase oblibena rodinna hlaska![]()
0zero7 Jak píšeš o Rotrové, minulý týden jsem ji potkala a vypadá fakt nádherné. Potkala jsem ji v obchodním centru, měla triko a džíny, ale i tak byla královna :-).
K hudbe sa neviem moc vyjadriť, pocuvam veci z ktorych th niektore doslova odpadavate, ale to je asi fuk. Kazdy tovar si najde poslucháča. Hanicku som mala vzdy za damu a vyzerala vzdy dobre naladena a jej piesne tiez rada pocuvam.. ale Rottrova je pre mňa top a pieseň Mama bola pre mna v istom obdobi doslova takym pevnym bodom.
bram synovec (5) má oblíbenou "Kalhotky si sundej" ![]()
999 jee! To Je super. Dik za zminku. Ona ma proste smrnc a takovou gracii odjakziva!
bram
Já som malá žužužu si zpívají děti furt!
Ja som doteraz absolutne netusila, ze Slíže su v Cechach take zname! Pocuvala som na strednej a detom ich hodlam zatial zatajit :))
Jmenuješ se Icbína? Trefila jsem se? ![]()
0zero7 Jak zmiňuješ ty cover verze....já jsem vždycky umírala smíchy u písničky Muž č.1 Originál - The Jacksons
Text "Muž číslo 1": Jsi růží mezi muži, holkám dech se úží mají husí kůži, když jdeš blíž ta hruď, ten zrak, ty vousy, holky vlasy rvou si navzájem se rdousí, ty to víš Jsi jediný ze sta jsi do ráje cesta jsi z jiného těsta mezi muži klenot ten šarm a ta gesta jsi ozdobou města jsi jediný ze sta mezi muži klenot
LadyMary Suprmuž, suprmuž, čtyřitřidva jedna už!
A ještě jedna perla....před možná 20 lety se mi strašně líbil Ville Valo z kapely HIM :-) Dnešní repertoár by mě asi tak neoslovil....doporučuju v čase 7:43....Chytila jsem na pasece motýlka ve Finštině...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY