Kokoska a to je zrovna cover ![]()
VIP zjevy
A máte nějaké oblíbené české covery?
Jezis styl Cendy, to je uplne nejlepsi, bez toho snad neni zadna party!
A "bud rad, ze tu jsem, obletuj me poklusem" pouzivam v praci na sve panske kolegy ![]()
Spirituál Kvintet- V jeslích dítě spinká. :D Už brzy!
Budete se smát, ale Ó Ruby od Pavla Bobka. ![]()
Pinot NoirNesměju se, taky se mi líbí. Bobek byl sympaťák.
Mrs.Robinson Tu mám taky ráda.
Pinot Noir A na Bobka jsem si vzpomněla hned, nic konkrétního, ale říkala jsem si, že tam bude určitě něco, co mám ráda. :-)
A já teda ještě, není to pochopitelně typická cover verze, ale musím přihodit do mlýna Těžkýho Pokondra, něco je pochopitelně stupidní, něco povedený, já ale miluju Maso na guláš. Vždycky se u toho strašně směju, jak je to nafrázovaný, ty vzdechy, podle mě nejlepší věc, co udělali. ![]()
Pinot Noir Nebudeme. Bobek byl skvělý.
Kan Ach ano.
A obecně ty covery, které jsem slýchala jako dítě a netušila, že to jsou nějaké covery a co to jsou nějaké covery.
Třeba Léta prázdnin.
Z novějších Vzpomínky pošmistrovic kluka od Honzy Vyčítala.
Mrs.Robinson Lásko voníš deštěm je top!
Pinot Noir Naši poslouchali Bobka a nikdy mi to nic moc neříkalo, ale Ruby je super a on je navíc v tom klipu celkem zajímavý :-) A "veď mě dál cesto má" se u nás doma hrálo pořád :-)
Pinot Noir já mám od bobka ráda covery Johnnyho Cashe.
Sweet Potato ten vyčítal je cover, jo?
Garfie Pokondr je moje mladí (spíš dětství teda)![]()
Pinot Noir taky jsem si na něj vzpomněla. A kdybych měla vybrat konkrétní písničku, tak asi Veď mě dál, cesto má
Garfie Maso na guláš jsem neznala :D
Ano, Veď mě dál se mi taky líbí.
Evaeva Ano, taky jsem to celkem dlouho netušila, původně je to Loretta Lynn.
Coal Miner's Daughter
LadyMary Kdyz jsem ja byl tenkrat kluk a Zavidim. Asi jich bude vic, ale tyhle dojimaji.
Tak diky. Ze ja som si na ten clanok klikla! Od rana si spievam Mam styl Čendy a uz to nikdy nebude inak! ![]()
Mrs.Robinson Ta je
. Vlastne spousta veci od Marie jsou covery a jsou minimalne stejne dobre jako original. Treba To mam tak rada. Sweet Potato Leta prazdnin ![]()
Jeste pridam naprostou klasiku Jednoho dne se vratis, ale to ani neni uplne cover.
Jos Závidím. ![]()
![]()
(Jen ten student v sáčku mi dlouho vrtal hlavou)
OliveOyl Nemáš zač! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY