SunEclipse V pořádku! Šťastná to žena!
VIP zjevy
Evaeva Já myslím, že kdybychom se porozhlédly po textech zahraničních, ještě bychom byly za brouky rády.
Ja si ted pustila tu novou pisnicku od Lounovy, je to teda jedno klise vedle druhyho (ale to se dalo u tohoto tematu cekat), ale ja starej cynik jsem se u toho stejne dojetim rozbrecela. ![]()
Vari jenže to není písní. Já se dojetím rozbrečím, i když mi o těhotenství řekne kamarádka.
Jinak ona má dobrý hlas, ale ty texty to je zmar.
To na mě teď vykouklo na IG ![]()

Sweet Potato o to přece vůbec nejde, že jinde se ten mainstream pop taky strašný. jde o to, že je tady značná část (alternativní) scény, která není takto masivně podporována celou tou mašinéri.
Pak z rádií zní májové louky místo.
Tak dlouho volal racek do prázdna
až z prázdna lásku přivolal
Ten příboj doplul sem až z dna
dva racci tančí u molaNoc barví moře sametovou tuší
potom on vzlétne, ona netuší
zda už ji opustil
či pro ni hledá bezpečí.
Vari Já se musela přesvědčit, že nečeká to dítě s Landou. Vůbec jsem nevěděla, že chodí s mladým trenérem.
continuity Tak mainstreamová rádia a alternativní scéna nejdou dohromady tak nějak z logiky věci.
continuity Kdyby u oznamovani tehotenstvi kamaradky, me rozbreci i oznameni kdejaky celebrity, kterou ani neznam
. Taky me ten jeji hlas prekvapil, v tom klipu ji to i sluselo, prislo mi, ze tam zari jako stastna budouci maminka. Asi poprve, jindy naprosto splnuje definici vip zjevu.
Beranka Taky jsem ji to rikala, ale mozna se s Landou fakt jen kamaradila.
Sweet Potato jenže ta alternativní je v závorce, protože to jenom úkrok od mainstreamu. hodně poslouchatelna, to není žádný brutální metal nebo techno trance nebo něco složitého. Ale jaké si ta rádia vychovaly publikum, takové mají. Jen se mi ten trend predzvejkani jak hudby tak obsahu, aby nemusel posluchač vyvinout žádné mentální úsilí, docela příčí.
Toto je teda starší, ale je k diskuzi v tomto vlákně jak dělané.
Mám štěstí na anděly
schovaný na půdě
Ddávaj mi hádanky
potichu tančí
Uhodnu jednu druhou
uhodnu třetí
propána ať mi věří
aspoň mý děti.
Ref:
Jakmile zapomenu
kde jsem byl
a kam to jdu
vždycky mě najdou
Mám štěstí na anděly
když je mi bídně
chlastám a hraju karty
v prachu a špíně
Ref:
Jakmile zapomenu
na děti
na svou ženu
vždycky mě najdou
Jakmile zapomeneš
vždycky tě najdou
continuity To je hezké.
Jinak oni ti dnes mainstreamoví často taky začínali jako nemainstream. Pamatuju třeba Klusovy začátky na malinkém festiválku.
Tuhle píseň v podání Zagorové jsem nikdy neslyšela. A je teda skvělá.
Evaeva já teda rostu i z některé současné produkce. Hitem naší dovolené se stalo: máš v hlavě brouky z májový louky.
Kristepane. Ani nechcem vedieť, čo to je...
.....pri tom ma napadá, keďže tu sa vie všetko....nepamätáte si prastarú pesničku (lebo keď som bola malá dávali ju v relácii pre pamätníkov), ale určo z času socíku s názvom "Malinové ticho"?

Loňská Čvančarová na druhou,vlastně spíš na pátou![]()
Jak toto funguje, to je pro mě fakt záhada.
Řvousenka vylozej z nakladaku, rudlem dovezou na misto, nainstalujou, vyfotej, pak zas odvezou?
Řvousenka no vlezeš si do toho a sedíš v tom ![]()
slniecko interpret muž,žena? Česká, slovenská?
Evaeva Možná má pod tím záchodovou mísu?...![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY