Sweet Potato
ano studenta v pytlíku jsem považovala za nějako divnou metaforu![]()
VIP zjevy
Sweet Potato Aha! Ja si vzdycky predstavovala studenta v saku nekde na realce...Doma saku taky nekdy rikame sáčko. Sacek me nenapadl.
Špinarová - Jednoho dne se vrátíš
Gott - Měsíční řeka
LadyMary Spoustu starých countryových pecek, které hráli Greenhorni - Blues folsomské věznice, Oranžový express , Balada o Ira Hayesovi, atd.
Robert Křesťan s Poutníky a/nebo Druhou Trávou - Telegraph Road (Dire Straits) , tažní koně (Jethro Tull- Heavy Horses)
Marta Kubišová - Dostaveníčko s bohem Panem (Greensleeves)
Hana Hegerová - Milord (Edith Piaf)
Styl Čendy jsem neznala. To je teda něco! ![]()
notna Ovšem Carda v Tele Tele to dal skvěle!
Čekej tiše Evy Olmerové.
Já taky ne. A myslela jsem si, že je to něco jako ty kozy na Aljaške. A pak jsem si to pustila ![]()
![]()
vydratarka Lepší než originál. Tehdy mě ten Mumuland strašně štval, to hráli snad všude. Já vůbec nechápu, kde to vzalo tu oblíbenost.
Já jsem teda strašně ráda, že všechny, co neznaly Mám styl Čendy, už znají. Podle mě top příšernost, co se coverů a jejich textů týče. A Gottova verze Paint it black pro německý trh ve verzi jakéhosi si cigánsko-maďarského čardáše, to je taky něco.
Chrám sv. Víta a Mrs. Robinson od Neckáře.
Kalandra a Klepání na nebeskou bránu. A dík teda, já Čendu neznala, uff!
Cendu jsem taky neznala a tu Zenu s globusem uz vubec ne. To je obzvlast priserny (original je jen o neco min otresny
). Ale jinak ty vzpominane dobre covery jsou vsechny tak krasne. Uplne mam chut pustit gramofon se Simonem a Garfunklem. Apropo prevedl nekdo do cestiny jejich Sound of Silence, pro me nejkrasnejsi pisni snad vubec? Ta melodie, ten text, ten film ![]()
Jos Píseň o tichu 1970
Vilemina Kalandra má všechny cover verze pěkný, ale stejně mám nejradši písničku, co nazpíval jako malý ( Nechci letět nikam na Venuši ...).
Vilemina Kalandra. ![]()
Potrefenáhusa jo, ta je skvela! Tu mam radsi nez original.
Aj ja milujem Bobka, a najviac sa mi páčilo Ona mi verí :) neviem ci je to cover, tipla by som si, ze ano.
Garfie TP - Felicie, ta je nejvíc, ten text..." vyráběj se dízly, když potkáš fízly, maj felicie, felicie ..., už jen ta hudba. Saša jede a Nájem zvedej - mám se stydět????![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY