Sweet Potato Telegraph Road si zpívám taky, ta je má nejoblíbenější :)
VIP zjevy
bram Uznávám, že co do instrumentace se to s originálem srovnávat zdaleka nedá. Ale text mne kdysi dostal. A Křesťana vůbec dost miluju.
Sweet Potato Ještě se mi vybavily písničky z počeštěných muzikálů. "Pátá" z Rebelů
a "Náš auťák" z Pomády ![]()
Aranel Pátou kdysi dávno před Rebely nazpívala Helena Vondráčková.
A Oliver Twist Evy Pilarové je vlastně taky cover.
Ještě jsme zapomněly na Matušku a nejen Slavíky z Madridu.
Sweet Potato Vlastně bychom spíš měly sbírat původní písničky... ![]()
Za me je krasna Lady Jane, co zpiva Neckar. Mam u toho stazeny krk, je to uplne jina atmoska, navic ten klip a ta doba...Takova esence ´68. A to normalne nedam na Stouny sahnout.![]()
Jo, Kalandra, Bobek, Kubišová, Olmerová, Rottrová, Špinarová, Hegerová, Neckář...![]()
Mám ráda taky třeba:
Sweet Potato DT je moje srdeční záležitost a jako Luboš Malina v Telegraph Road předvádí neskutečné věci. A když odloží banjo a vymění ho za saxofon, to se mi podlamujou kolena. A vůbec, Malinovi bych klidně i nějaký ten řízek nasmažila
Jedna hodně hodně vykopávka. Měl ji rád můj táta. A Hála měl fantastický hlas.
luciole Tu Jarní víru jsem neznala. Kozderková byla skvělá.
Jo, v seriálu Píseň pro Rudolfa III. jsou dost dobrý věci... ![]()
Ano, Laďka byla úžasná zpěvačka, a Hála taky výbornej - toho jsem ještě slyšela párkrát naživo... ![]()
Jako u toho "stylu Čendy" jsem nikdy nepochopila, proč se k tomu Gott propůjčil. To bylo tak šílený... A i ty další hity od Sweet Potato jsou teda perly.
odpověď možná zde:)
https://audionaut.cz/podcasty/gottak/
Gott - Kam tenkrát šel můj bratr Jan. Myslím, že to nesměl zpívat, komančům se nelíbilo, že se ptá po Janu Palachovi
Tak diky. Ze ja som si na ten clanok klikla! Od rana si spievam Mam styl Čendy a uz to nikdy nebude inak!
jestli chceš, můžu ti pomoct.. ![]()
Mini díky, to si ráda poslechu, skvělý tip
Zich měl taky určitě nějaké covery... třeba Léto jak má být nebo Mosty, to není původní hudba, ne? Nemůžu nikde dohledat.
Jitka77 Zich se Spirituálama. ![]()
Starý gheto.
Dušan Vančura psal krásné texty. Měla jsem strašně ráda cover, který napsal pro Frantu Nedvěda, Devatenáct let. Strašně dlouho jsem si myslela, že to je vyznání celoživotní lásce, manželce, ve které navzdory rokům pořád vidí tu devatenáctiletou.
Zjištění, že ji napsal pro devatenáctku, kterou si ulovil asi v šedesáti, to byla ošklivě rozkopaná bábovička.
Sweet Potato a to si bábovičky musela rozkopat i dalším?
Taky.jsem.si.to.vykladala.jako.ty.
Sweet Potato neeee, to jsem fakt vedet nemusela ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY