Jezis, Darinka ma vlastni kolekci a potrebuje to propagovat nebo co to je??
VIP zjevy
No tá teda vyzerá. To oproti nej vyzerá Heidi vynikajúco.
Nedávno sem se přimotala na její koncert a to bylo tak nesympatické vystoupení. Zaprvé jako jediná hvězda odehrála snad jen půlku koncertu(což mi nevadilo), všechno hrozně komentovala a neustále opakovala:,,A já jsem Dara!". Ale aspoň měla příčetnější obleček než tady.
A já jsem Dara
))). Mně na její tvorbě irituje to jeee aaaach mmmmm ooooch jeee, všude cpe vzdechy a tyhle skřeky. Jinak teda vizuálně se mi líbí (ty kolen nejsou ideální samozřejmě) a je mi i vcelku sympatická.
Vím, že tu ted nedávno byla, ale... Toto je prý "dechberoucí" dekolt. Možná, že tak hrůzný.
Navíc ty vlasy jako šproty v oleji a mrtvolná tvář. Copak se nevidí v zrcadle..?
Ke včerejší mladé Štice přihazuju matinku
Já myslela, že ta původní je stará štika. ![]()
Ono je to tak nějak jedno ![]()
není to zjev, protože je to bez fotky, ale včera jsem slyšela v rádiu písničku od bena christovao a jako LOL
kam se hrabe jsi moje máma. a to bylo samozřejmě již studiově vyšperkované. je neuvěřitelný, že se může zpěvem jakkoli uživit.
Jakou? Já ho úplně miluju
to fakt nevím, byla jsem tak v šoku, že ani nevím, o čem zpíval. ale musela to být nějaká nová pecka, bylo to na rádiu evropa 2.
Si robíš srandu? Vydržala som kým 4x povedal ty vole asi jo![]()
![]()
No teda cristova noho!
ten song byl typický tím, že náhodně míchal česká a anglická slova, něco jako jdu ven se svými friends, na sobě máme nový brands
což asi má být cool, ale přišlo mi to meh
do mutzi bych to teda neřekla, kdyby ho žrala moje 14letá neteř, přišlo by mi to pochopitelnější :)
Moje dcera se o něj starala na nějaké akci a říkala, že je působil dost skromně a po koncertě vyloženě vyděšeně, když se na něj do šatny dobývaly náctileté fanynky... To se prý modlil, aby ty dveře vydržely :-).
ten song byl typický tím, že náhodně míchal česká a anglická slova, něco jako jdu ven se svými friends, na sobě máme nový brands
což asi má být cool, ale přišlo mi to meh
do mutzi bych to teda neřekla, kdyby ho žrala moje 14letá neteř, přišlo by mi to pochopitelnější :)
když jsem to slyšela prvně, tak jsem si myslela že to je vtip, prostě parodie. tak leda tak, no... nebo ta neteř, jestli je slaboduchá;-)
Celý album mam stažený!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí