VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 03. zaří 2022 00:20
Reakce na Karja:

stes 0zero7 Evaeva Písničky No Name se mi líbí, Ty a tvoje sestra hrají i dost v rádiu. Ale byla jsem na jednom koncertu a ten zpěvák buď neměl svůj den nebo je prostě neprijemnej a arogantní už od prirody:-D. 

​Tak já je naopak nijak neoblibuju, ale byla jsem na festivalu, kde No name předvedli nejlepší show, ten zpěvák hroznej sympaťák, vstřícnej, zábavnej, vtáhlo to i ty, co se předem ofrňovali, fakt dobrý. Zato mě tam tehdy zklamal David Koller, odbyl si povinnost, podle mě ani netušil, jak se to město jmenuje, celé to bylo unylé, povýšené, pro mě hrozný šok a zklamání.

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 03. zaří 2022 00:34

Sweet Potato koukej si povinně za trest pustit Mumuland, protože já jsem neznala dodnes Ženu s globusem a to je něco strašnýho, nemůžu to celej den dostat z hlavy ven. 

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 03. zaří 2022 00:58

Pinot Noir S Kollerem mám zase naopak milou zkušenost, ehm ne osobní:-D! No asi mají ti umělci blbý dny a vyložení aroganti by se snad neuživili. 

Offline luciole
1234 příspěvků moje polička 03. zaří 2022 01:41
Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 03. zaří 2022 07:56
Reakce na 0zero7:

​to je bozi!! Ta verze je od Disturbed, je docela znama a super! :)

​já tu písničku miluju od doby co jsem viděla Watchmen, u scény s pohrbem  komedianta...

Online Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 03. zaří 2022 08:02
Reakce na Vilemina:

A co Fanánek a Venda?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2022 08:51

Pinot Noir já mám ráda Můj balón (jestli se tak teda jmenuje)

Offline SunEclipse
3506 příspěvků moje polička 03. zaří 2022 09:01

Evaeva ježiš o tom mi nemluv, to vždycky hraje v podání nějakého hospodského hudebního tělesa když hasiči pořádají "kulturní akce" - mně pod okny

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2022 09:06

SunEclipse moji, tak oni i tři sestry jsou trochu hospodské těleso, že jo! Takže v podání jiného (horšího) hospodského tělesa to musí stát za to

Online Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 03. zaří 2022 09:26

Evaeva Můj balón mám rozhodně radši než originál, Nena má hlas, který mě hrozně irituje.

Offline Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 03. zaří 2022 09:32
Reakce na luciole:

Od Jirky Korna tady snad ještě nic nebylo...

Chci tě mit

Haló

Jeanne d'Arc

​Ještě třeba Já už vím

(I believe)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2022 09:38

Pinot Noir já mám covery obecně ráda, pokud jsou povedené, mně vyhovuje, když písničče rozumím.

Offline SunEclipse
3506 příspěvků moje polička 03. zaří 2022 09:44

Pinot Noir no ta "moje" zpěvačka má hlas podobný Neně..

Offline Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 03. zaří 2022 10:13
Reakce na žluťásek:

Sweet Potato koukej si povinně za trest pustit Mumuland, protože já jsem neznala dodnes Ženu s globusem a to je něco strašnýho, nemůžu to celej den dostat z hlavy ven. 

​Přečetla jsem si text. Na víc zatím nemám odvahu.

Offline Kora
příspěvků moje polička 03. zaří 2022 10:28
Reakce na Pinot Noir:

​Tak já je naopak nijak neoblibuju, ale byla jsem na festivalu, kde No name předvedli nejlepší show, ten zpěvák hroznej sympaťák, vstřícnej, zábavnej, vtáhlo to i ty, co se předem ofrňovali, fakt dobrý. Zato mě tam tehdy zklamal David Koller, odbyl si povinnost, podle mě ani netušil, jak se to město jmenuje, celé to bylo unylé, povýšené, pro mě hrozný šok a zklamání.

​Můžu potvrdit,  viděla jsem je naživo dvakrát,  nebyl to teda klasickej koncert,  ale akce obchodní partnera,  byli skvělí. Celkově výborná show, nejenom hudba. 

Offline Vilemina
2364 příspěvků moje polička 03. zaří 2022 10:28

Sweet Potato jen si to pusťa melodie tě do večera neopustí !

Offline Kora
příspěvků moje polička 03. zaří 2022 10:29
Reakce na Vilemina:

A co Fanánek a Venda?

​Tri sestry jsou nejlepší

Offline SunEclipse
3506 příspěvků moje polička 03. zaří 2022 10:31

Sweet Potato imo ten text je ta horší část - hudba je jen chytlavá taneční melodie, na ní nic strašného neshledávám

Offline notna
9528 příspěvků moje polička 03. zaří 2022 11:21
Reakce na Pinot Noir:

​Možná dobře, že nevěděl, kde hraje. Byla jsem jednou na Lucii v Brně a  tak ozralecky, urážlivý kecy na město jsem v životě neslyšela. Zpoždění přes hodinu a ještě si dali uprostřed koncertu pauzu ctrictvte hodiny. Zapomínali text, strašný to bylo. My jsme s muzem byli asi týden po koncertu Stinga, který přišel na čas, odehrál 2 hodiny v kuse. Nebýt kamarádů, tak jsme z Lucie dávno odešli. 

Pak jsem je viděla za čas někde znovu a bylo to v podobným duchu. Mě naštěstí jejich hudba nebere, takže mi nerozkopali babovicku.

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 03. zaří 2022 11:59
Reakce na Sweet Potato:

​Přečetla jsem si text. Na víc zatím nemám odvahu.

​tak to máš nejhorší za sebou :)