VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:23
Reakce na Lenka22:

​...a já jsem si doteď myslela, že to zpívá ten jeho brácha, kterej měl furt nějaký ty mladý holky..to jsem nevěděla, že i Fr. je stejnej, měla jsem ho za jaksi solidnějšího. Tos rozkopala najednou dvě různý bábovičky.

​Nee, text a ten příběh je Vančurův. Manželka též.

O Frantově odobním životě nic nevím.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:23
Reakce na Jitka77:

Zich měl taky určitě nějaké covery... třeba Léto jak má být nebo Mosty, to není původní hudba, ne? Nemůžu nikde dohledat.

​Mosty jsou Air Supply, 1980. Okamzite to predelali na trochu country, zde, taky 1980 https://www.youtube.com/watch?v=LHbSfwwhBFU

Jo a je i ceska verze Making love out of nothing at all, by Standa Hlozek!!!!! 

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:25

Vincenzina ha jdu s krizkem po funuse :)

Jitka77 Jo a Zich hlavne teda Living next door to Alice, Smokie, to pustim a vsichni se tady mlati smichy, v dobry teda... Obcas kamose zkousim ze pustim neco znamyho cesky a oni hadaj co to je, kazdej porad rve jezis to znam to znam

Offline Lenka22
2674 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:28
Reakce na Sweet Potato:

​Nee, text a ten příběh je Vančurův. Manželka též.

O Frantově odobním životě nic nevím.

​jo taak, už rozumím.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:30
Reakce na Luna:

Když jsme u coverů, slyšela jsem nedávno vtipnou poznámku, že Bob Dylan je nejznámější skladatel písní, které pak nazpívá a proslaví někdo úplně jiný.

​Asi to neni popularni, ale Bob Dylan proste neumi zpivat, jao ma to svy kouzlo, chvilku. Mel by se fakt drzet jen toho psani. Jedinej kdo zpival a moc mu to kolikrat neslo, ale stejne bozi je Johnny Cash.

Jinak treba Prince nebo Bruce Springsteen to samo trochu, akorat teda umej zpivat. Springsteen napsal Fire v 1977, puvodne pro Elvise, ale ten bohuzel zemrel. Tak to "dal" kolegovy z E Street band, nijak se to nevysvihlo, nahravku ve ktere to zpiva Springsteen slyseli Pointer Sisters a byl z toho hit jak blazen. Springsteen to do dneska hraje na koncertech, jsou nejaky videa na YouTube, jedno kde udela chybu a musi zacit znova, je to desne mily. 

A pro zajimavost to predelali v 90s DesRee a Babyface treba, taky dobry. 

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:31
Reakce na stes:

vydratarka Mumuland nazpivat v AJ a poustet jako letni hit, tak je multimilionar.  Melodie velmi chytlava. Prihazuju Gejzir.

​Jezis Gejzir! A jeste nejaka o diskotece, taky des. 

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:31
Reakce na stes:

0zero7 ty nemam rada...zdaji se vsechny ufňukany, lkaný a utahany

​ja od nich nic krom te sestry neznam prave tak nevim

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:35

Černá kočka Kdo vchazi do tvych snu ma lasko je super, mi to zrovna vcera hralo, dostala jsem novej reprak, tak testuju. Jeste Chci te libat, Julie Iglesias, When I need you. taky super, hlavne jak zpiva "jak lehce v chuzi se houpes, ten pohled neni snad loupez" a "prival co smyval prach dlouhych dnu" fakt genialne napsany na tu hudbu, to me bere. 

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:38

Karjato je otresny, tvl publikum je zivi snad ne? Chapu ze nekdo nema svuj den, ale jako nejaka mira snad. Od jiste doby dost nesnasim Julian Casablancas ze Strokes, videla jsem ho na koncertte, no koncerte, ani skoro nezpival, strasnej kreten, posmival se lidem co na nej prisli, ani malem nevylezl, otresny naprosto!!! A je mi uplne volo jak moc to muze byt genialni muzikant, proste totalni disrespect k obecenstvu, otvirala semi kudla v kapse. 

Treba Queen byli bozi v tomhle, nebo Bryan Adams. Uzasni. 

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:39

Se omlouvam, jak jsem to tady zapraskala, me tohle hrozne bavi, jsem vylozene music nerd. Ufff

Offline stes
9423 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:41

0zero7 neznam..jen diskohratky se zagorovou a to teda taky byla síla

Online Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:42

Já jsem ten Mumuland asi nikdy neslyšela. Nebo slyšela a nevěděla, že to je ono? Dohánět to asi nechci, či?

Offline dzizisketa
9026 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:42

0zero7 

Ten Casablancas mě mrzí, toho mám ráda, na živo jsem ho ale samozřejmě neviděla. Neslyšela se asi napsat nedá, haha.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:46
Reakce na 0zero7:

Černá kočka Kdo vchazi do tvych snu ma lasko je super, mi to zrovna vcera hralo, dostala jsem novej reprak, tak testuju. Jeste Chci te libat, Julie Iglesias, When I need you. taky super, hlavne jak zpiva "jak lehce v chuzi se houpes, ten pohled neni snad loupez" a "prival co smyval prach dlouhych dnu" fakt genialne napsany na tu hudbu, to me bere. 

​Ten text je dokonalý. Taky jí mám ráda.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:46

stes Locomotion! Ha, tim se udelala i Kylie Minogue. Haha

dzizisketa No ja ho mela taky rada, ale toto me teda dorazilo, ani to neni tak davno, asi 2018, fakt se choval jak totalni arogantni debil. chjo

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:46

Sweet Potato To si nepoustej prosimte, je to fakt strasny, a to ja snesu hodne. 

Offline Lenka22
2674 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:47

Nejvíc se vždycky rozjedou témata, kde se nostalgicky vzpomíná na minulost - hudbu, sladkosti a jejich obaly, kosmetiky, parfémy,  filmy,  babičky a dědečky, starý fotky...jak se každej rád noří do minulosti, do dětství

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:47

0zero7 já mám ty staré no name taky ráda, ale nemůžu to poslouchat v kuse, je to trochu na jedno brdo Karja 

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:48

Evaeva Ze jo, ono je to zapeklity kolikrat psat na neco co bylo puvodne v jinym jazyce, musi sedet delka jednotlivich slabyk a jeste aby to melo hlavu a patu, nejlepe foneticky podobny. Nektery texty tech cover verzi jsou fakt uzasny

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2022 20:48
Reakce na 0zero7:

Obcas kamose zkousim ze pustim neco znamyho cesky a oni hadaj co to je, kazdej porad rve jezis to znam to znam

​Boží hra