Od Jirky Korna tady snad ještě nic nebylo...
VIP zjevy
luciole co miss moskva
dáša máša soňa sáša
jo a sekla jsem se, When I need you (Neckar cesky Chci te libat) je Leo Sayer, Julio to nazpival az po nem.
Lea jsem hravala na vyhnani stamgastu z klubu, kdyz jsem jeste DJovala, no plouzili se mi na parketu na You make me feel like dancing s nedopitym pivem v ruce, uaaaa. ![]()
0zero7 jj zrovna jsem narazila na jeden bozi anglickej coverovej playlist:)
lucioleKorn! Slunce je taky myslim cover, nejake italske.
A Ja pujdu tam a ty tam je Save your kisses for me
0zero7 jj zrovna jsem narazila na jeden bozi anglickej coverovej playlist:)
musime se sledovat nejak na Spotify, jde to?
0zero7 myslim ze nejak jo:D
Sweet Potato zeptej se koná Čendu, prý je teď mezi mládeží populární
Čendu zná i naše mladší (15), prý to byl letošní táborový hit!
Jos Sound of Silence mám taky ráda. A jízdu krasobluslařské dvojece James a Cipres na tuhle píseň úplně miluju. Oni teda jedou na přezpívanou od někoho jiného. Ale i tak
Ano! Děkuju za připomenutí ❤️ Viděla jsem je před pěti lety naživo při ME v Ostravě. Byla to tak emotivní jízda! Normálně mi posledních 30 vteřin tekly slzy...
https://youtu.be/UAfh0zV2s0Q
Miss Moskva je ale původní česká píseň (Soukup/Osvaldová), dávám sem teď ty cover verze. ![]()
Aaaa haha, jsem si byla na 98% jista ze je ceska verze, neslysela jsem to sto let, no, a JE!
https://www.youtube.com/watch?v=D67eRc_A7r0
Starship - Nothing's gonna stop us now
Truespring Nazivo to musela byt parada! Me toto taky dojima, nejsem urvana, ale hudna a umeni celkove, to je konec jako, s kamoskou jsme rvali na konci Elvise v kine naposled.
lucioleKorn! Slunce je taky myslim cover, nejake italske.
A Ja pujdu tam a ty tam je Save your kisses for me
No jéje, nej písně mého dětství...
![]()
0zero7 krasne chvile budou-nezemreme nudou
skoda ze to nemuzu najit na Spotify
Truespring To muselo být úžasné! Škoda že už spolu nejezdí. Krasobruslení vůbec nerozumím, jen se občas ráda dívám a víc mám oblíbené taneční dvojice. Ale tihle dva mě naprosto okouzlili.
Sweet Potato no vidíš!
711990 no ja taky hnedka hledala a nic! Ale
tak hlavne ze chvile budou prece!!!! Hi
Jak proklikávám YouTube,přišla jsem ještě na jednu coververzi, kde mi česká verze nepřijde špatná - - Jiří Korn/Tvé stopy v písku x Styx/Boat on the River.
A tuhle znáte?
Tiché Gloria a originál ... ![]()
A co Fanánek a Venda?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY