Lenka22 no! To je bozi proste. ja si uplne pamatuju jak varim jak decko na chalupe s babickou a z radia hraje Gott a Korn a tak, to ti proste nikdo nevezme. S kamaradama si davame jako darky skoro vzdycky zazitky, listky na koncerty a tak, protoze pujdeme spolu a budes si to uz vzdycky pamatovat. V rijnu jedem na Pet Shop Boys a New Order. Jezis jeste tady zacnu natahovat jako!
VIP zjevy
No Name boli u nas vzdy tercom vtipov, najma Otvor branu, lebo ju rozbijem žije svojim zivotom doteraz ![]()
Sweet Potato jen to dej..rozsireni kulturnich obzoru neni na skodu. Zejtra ti to bude dunet v hlave celej den
ja taky dala čendu
Mrakoplas jakým? To mně zajímá. Tenkrát je moje spolužačky hrozně žraly.
luciole jezis dik, to jsem uplne vypustila!!! Pretal som si zily!
Tyjo, je tu dceřin spolužák a najednou nám s očima navrch jlavy začal vyprávět: Víte, že existuje česká verze Rasputina?! Děsná! Žena točí glóbusem! Teď jsem si o tom četl!
Doufám, že ne tady! ![]()
Lenka22 no! To je bozi proste. ja si uplne pamatuju jak varim jak decko na chalupe s babickou a z radia hraje Gott a Korn a tak, to ti prostě nikdo nevezme.
Je to tak....
Evaeva no zludovela u nas (v mojej bubline) v nie uplne pozitivnom zmysle. Mne tie ich texty prisli nepocuvatelne, ale jako uznavam, že na Čendu to nemá:))
Sweet Potato zeptej se koná Čendu, prý je teď mezi mládeží populární![]()
Jezis Gejzir! A jeste nejaka o diskotece, taky des.
Gejzir je dobrej shit a asi myslis Tanecni na Venusi blaa blaa, to je taky cover perla.![]()
711990 jee, dik, mrknu. Spotify ma i dobry vlastni cover playlists, anglicky teda samo. Ale da se tam vybrat, suprovy veci.
Jitka77 ja jsem fakt hrozna, toto me bavi moc, pamatuju si jak po revoluci kamarad od rodicu otevrel restauraci, tatinek jel pro satelit do Nemecka a kamos chtel privyst Kuschelrock, no to bylo neco. Ty stary kompilace to je sama pecka, milovala jsem to. BTW je to cely komplet na Spotify. Si presne pamatuju, ze na jednom byli Air Supply All out of love (paradni prechod na bicich zrovna v tehle) a pred ni Toto a po ni myslim Bonnie Tyler God gave love to you.
Luna to vubec nevim ty jo! Mam to hledat? se bojim lol
Je to v tom playlistu od 711990, Petr Kotvald - Taneční. Orig. Nick Kershaw, určitě to znáš
dzizisketa JJ, ja jsem asi myslela Milujem se cim dal vic, jak tam zpiva ze potkal jsem te v klubu prazdnem atd ![]()
Ještě to může být Hej pane diskžokej
dzizisketa no, to je taky perla!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY