Catherinne No a koncesionářský a autorský poplatek platíš? My jsme v květinářství rádio zrušili už dávno.
VIP zjevy
Catherinne Proč se bojíš nabízet kávu?
Catherinne co je na kafi v kadernictvi zavadneho?![]()
To mi nejak uniklo.
crazydaisy Nene, zrovna ma pani sluchatka a posloucha ceske hity ![]()
Catherinne U tebe bych si dala i turka a rádio Blaník!
Já jsem na to tak nějak v těch veřejných prostorách zvyklá že hrají ta klasická mainstreem rádia, i si to ráda poslechnu.
Doma jsem rádio rozmlatila:-D. Sambo to furt věčně pouštěl, od okamžiku kdy otevřel oci myslím že Beat a ten Blaník? A vždycky když děti brečely tak si to zesílil a tak jsem s tím jednou třísla o zem:-D. Od té doby nám nic nehraje doma, občas si na úklid pustím něco z YouTube.
Jos chudera mala, to by me zabilo![]()
Karja přijď, turka nemám, ale Blaník můžeme naladit ![]()
Catherinne Já koupím cestou Jihlavanku:-D
crazydaisy Ale tak ona i chtela.Jsem v sesterskem mensim spitale na ortopedii a pacienti tu maji nabizena sluchatka a vetsina chce fakt Gotta atd.tak ten playlist tomu odpovida.
Aha, debata mi unikla. Škoda, to bych si i pocetla. Můj kadeřník má asi rád kávu kyselou, protože po dvakrát taková byla. tak si u něj už nedávám. Ale to je můj problém. Ta káva je kvalitní, správně připravená. A alkohol nabízí taky. Jsem si dřív myslela, že je to vtip. By mě nenapadlo si dát víno nebo panáka u kadeřníka. To prosecco se u tebe ujalo? To si fakt někdo dá?
notna mam kadernici v miste kam se prakticky da dostat jen autem a prosecco nabizi taky![]()
(si osobne myslim ze si ho da do nakladu a vypije sama![]()
notna jo, na jaře frčelo dost, když bylo moc teplo, tak míň.
viktorka_od splavu pochybuji, že se dá dát proseco do nákladů.
notna jo, na jaře frčelo dost, když bylo moc teplo, tak míň.
viktorka_od splavu pochybuji, že se dá dát proseco do nákladů.
Já si matně pamatuju, že co se týká nákladů, tak se řešila nějak míra šumivosti vína nebo co :-)
Mně známá kadeřnice říkala, že nabízela kávu - kapsle, ale jak jsou lidi vybíraví, tak nakupovala hodně druhů kapslí, zákaznice si nechala udělat kafe, kolikrát to ani nedopily apod., takže kapslový kafe kadeřnice opustila, protoe to bylo nakonec strašně drahý pro ni, a nabízí nějaké z levného presovače a má úspěch a ušetří oproti kapslovejm dobám.
Catherinne nejsem ucetni ale myslim ze jde leccos:-) ja jsem s tim teda v pohode, nemyslim to nejak spatne
notna já bych si klidně dala, pokud by to nebylo v 9 ráno, ale většinou jsem tam autem :(
Já jezdím tramvají. ![]()
Catherinne Tak když nepoušíš, tak nic neplať. Hele zákazník, kterýmu se nelíbí moje kafe a moje rádio, nebude dobrej zákazník. Já jsem teď byla u nové kadeřnice a chrápal jí tam její starý pes, který už musí být pod dozorem, tak si ho bere do práce. Jako její zážitky se zákazníkama by stály za vydání knižně, fakt.
viktorka_od splavu mě teda štve, že nejde oblečení, třeba určitá částka ročně. Já tam zničím fakt hodně věcí Jako ono jde, ale musí být z pracovních oděvů. A v plášti teda chodit nechci. ![]()
Beranka kapsle mám a asi chutnají, protože nevylívám nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY