Catherinne Se pije už všude :-) Je to pro mě zajímavý. Já bych si fakt tipla opak. Si vždycky při otázce mého kadeřníka představím ty láhve, který už přes dvacet let mu tam někde stojí a nemůže je udat a nabízí furt dokola. A ono to je úplně jinak ![]()
VIP zjevy
Catherinne zajdi se do prodejny pracovnich odevu podivat, uz tam maji spoustu normalnich veci, nejen plast a monterky
Catherinne Mě vyhodila z nákladů účetní pracovní plášť i obuv, třebaže koupené v příslušném obchodě
. (Dělala jsem s barvama, lepidly atd) Prý se to dá pouze v případě ochranných oděvů, které slouží k tomu, aby nedošlo ke zranění. Okovana špička,pracovní rukavice, přilba apod.
Muhehe
stes Copak to je?
Catherinne já mám takový blbý dotaz. Kdy to ty zákaznice vypijí? Asi při čekání než chytne barva, ne? Protože já většinou nevypiju ani nabídnutou vodu, protože mně jen stříhá a fouká a nechci se jí hýbat.
notna zase si nepředstavuj, že tam padaj rekordy ![]()
No nic, končím, jdem pádlovat na odlehlé pláže, tam nejsou ani lidi, ani signál ![]()
Ludia su fakt zvlastni niektorí. Nedavno sme boli na veceri u známych. Bolo nas asi 10. Domaca pani vsetko nachystala, upiekla tortu. A poniektorí asi mali pocit ze su na natacani toho programu kde sa kritizuju navzajom kto co uvari. Nejaka vareska ci co. No normalne padali hlášky typu, tie cestoviny su domace? Neplanovala si použiť iné korenie? A tá torta bola upečená davno? To je len par co mi utkvelo v hlave. A hmmm tie pohare nie su asi original na biele vino, ze? Mrk, mrk.
Ale hostitelka bola super. Ja by som ich uz nepozvala.
Catherinneuzi si deň, ja u kaderníčky pijem kavu a niekedy prosecco co prinesiem so sebou dame spolu, ked som posledná.
Janulik03
zaskočit jim mělo!
Evaeva asi tak, musíš prostě chodit na dýl ![]()
Janulik03 děkuju
já ho taky přes den moc nepiju, to by byly crazy účesy ![]()
Janulik03 Doufám, že ti další hosté nebyli společní známí a ty je nikdy hostit nebudeš!
Janulik03 zasloužili by si odebrat talíře s tím, že koupené těstoviny a včera upečený dort jim teda nutit nebudu.
Sweet Potato já Ti nevím...chlupatý knedlík?
notna zase si nepředstavuj, že tam padaj rekordy
No nic, končím, jdem pádlovat na odlehlé pláže, tam nejsou ani lidi, ani signál
A to já si nepředstavuji rekordy. Mě překvapuje, že si někdo dá sklenku jen tak u kadeřnice. Ale já jsem mimoň. Si tady rozšiřuji obzory ![]()
stes
Nebo nok?
Já myslela Sněhurka na hormonech.
rozarka Catherinne jeste mam dojem jdou veci s logem, bych poptala spravny postup u jine uctarky
notna no jsou to jednoporcovky v plechu, zadny zvetraly flasky:-)
Catherinne já vím, na mikro melír na šest hodin, ale to bys mi musela nabídnout i svačinu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY