Aranel ta s tou vodou z ledovce byla úplně boží. Bylo pro ni jednodušší, aby jí pravidelně vozili domů barely než otočit kohoutek ve dřezu
to byl pro mě asi nejvíc bizarní příspěvek.
VIP zjevy
žluťásek Ehm, ta uživatelka s barely je i tady, nebo se mýlím
?
MP Meri já vůbec nevím, nepamatuju si jména ani nicky ![]()
Teda tu sa pamätá vsetko. Vôbec netuším o čom tu teraz je reč. ![]()
Chodili spolu z ciste lasky a sedumnact jim bylo let. To milovala mama a vzdy na to doma trdlovala. Uplne ju vidim ![]()
Aranel ta s tou vodou z ledovce byla úplně boží. Bylo pro ni jednodušší, aby jí pravidelně vozili domů barely než otočit kohoutek ve dřezu
to byl pro mě asi nejvíc bizarní příspěvek.
Mylady? ![]()
Sweet Potato jo! Asi bych si nevzpomnela, ale když to vidím, tak myslím, že jo.
Aha, já měla zafixovano, ze to byla 999 ![]()
Voda z ledovce mi unikla, ale starý obnošený hadry na cestu do Prahy a baťoh na břicho jsou nezapomenutelný ![]()
MP Meri Sweet Potato Já mám pocit, že ještě někdo jinej, ale nechci jmenovat, protože jednak to je hodně vágní pocit a jednak to nemyslím nějak zle, spíš mě to tehdá fascinovalo. Jakože voda je prostě voda, há dvě ó, jako samozřejmě může mít různou a někdy nezvyklou chuť, ale sklenička na osvěžení u kadeřnice...
Mermaid Tak samozřejmě ![]()
Aranel Bance přestali klientům podávat vodu v plastu, aby byli eko. Místo toho fontánka. Ovšem aby byli dostatečně hóch, mají fontánku s vodou z Grónska. ![]()
Sweet Potato jojo, karafa s kohoutkovou vodou na stole je děsně trapná ![]()
Sweet Potato Tady nám koukám vyrostla druhá kronikářka!
děkuji!!
711990 Za playlist vřele děkuju! U Bezinek musím teda přemejšlet, že celej text dává smysl, prostě specifická partnerská dynamika, ale PROČ TOČÍ TÍM GLOBUSEM??!! ![]()
Aranel jakože "rule the world"?
Lama_z_Lana Já to taky tak chápu
Janulik03 a uz jsi slysela "Ital nezna ten zazrak, a tak mu chatra telo"?
Připadá to děsivé jenom mně? Herečka Vanda Károlyi s dcerou
Kokoskanieco mi uniklo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY