Ounz jo nojo, jak jsem mohla zapomenout! A propos, laska k cemu?
VIP zjevy
Ounz jo nojo, jak jsem mohla zapomenout! A propos, laska k cemu?
Nebuď detailistka ![]()
notna ale tak formulujte presne!
Sweet Potato tvl.. to nevymyslíš ![]()
Sweet Potato Nene!
Soutezi s Agatou o nejvetsi bizar roku?
Sweet Potato
Au!
Já už mimochodem musím přestat číst informace o královské rodině, dnes se mi zdálo, že bydlíme s rodinou v Buckinghamu a Meghan se mě při cestě na večeři ptala, jestli může jít v těch šatech, co přiletěla, nebo se má jít převléct! ![]()
Sweet Potato No nazdar. Tak to jsou hovada oba. Nemohli se muckat v soukromi? Nemohli, Žíla potrebuje byt videna. Manzelky je mi teda lito,veřejně být pasovana na parohace..to fakt nechces
stes Tak ona si ho nepořídila na soukromý muckáni, přece. Potřebuje to Strpnickému natřít, aby všichni viděli jaká je hvězda. Ježiš to je taková blbka...
Garfie
naopak, aspoň nam pak můžeš vyprávět storky z královské rodiny jako insider, co na tom že jen ze snů.
andulka01 Tak šaty byly zelené a řekla jsem jí, ať neblbne a jde normálně v nich. ![]()
Garfie díky ![]()
andulka01 Tak šaty byly zelené a řekla jsem jí, ať neblbne a jde normálně v nich.
V dobe smutku?
Garfie a doufam, ze nam zjistis, jestli mela odposlech pod satami, kdyz jste ted kamosky
Candance Ale ty šaty byly hodně tmavě zelený! Na nahrávání se jí zeptám v noci. :-)
andulka01 no dyť jo....můžu napsat, že je to kr...?
andulka01 Tak šaty byly zelené a řekla jsem jí, ať neblbne a jde normálně v nich.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY