Garfie taky se mi zdálo něco z podobného soudku..pamatuju si z toho snu, že jsem šla za královnou přes několik sálů ..
VIP zjevy
stes ale jistě... řekla bych to i líp, ale nepíšu to sem ![]()
andulka01 to zvíreci pojmenovani je taky jen sem,soukromne je jiny
SunEclipse No je toho moc, těch informací teď! :-)
Garfie mně se na dnešek zdálo o královně v růžovém klobouku! Ale zrovna jsem se probudila, když jsem ji uviděla. A přesně jsem si říkala, že už mi to leze na mozek, že bych měla ubrat ![]()
Sweet Potato Tak von ji to asi neřekl, že už jednu ženu má:-D A ani kluci z kapely mu to neřekli, oni asi jak už jsou ta starší kapela...ledacos zapomenou
stes a ještě na lesbu. A prý neměli děti, tak nebyli rodina, vo co gou ![]()
Kokoska myslela jsem si, ze Agata a panmama Zilkova budou moje guilty pleasure, ale uz to nebudu sledovat, po tomhle je mi normalne stydno. Strasny.
bram já si o Žilkové myslím svoje už hodně dlouho, připadá mi ... no ne úplně chytrá.
bram
Přesně.
Kokoska no...Žíla je tedy fakt dno
Sweet Potato Tak von ji to asi neřekl, že už jednu ženu má:-D A ani kluci z kapely mu to neřekli, oni asi jak už jsou ta starší kapela...ledacos zapomenou
uaa![]()
Karja hele!

bram Je to tak, Žilková je královna cringe. Ještě mě napadlo, že by měla mít na Barrandově pořad i ona měl by se jmenovat STOP NICKY.
Zlatá Kristelka s Řepkou...![]()
RoSa Tohle neomrzí nikdy!
Luna No ale Řepku jsem teď viděla v jednom pořadu a jako ten chlap nevypadal vůbec spatne, asi měl nový zuby, neměl vylepanou tu palici, byl pěkně oblečenej a nemluvil. Normálně bych ho nepoznala kdyby to tam neřekli.
Lunanebo DNO Veroniky Žilkové
Kokoska no...Žíla je tedy fakt dno
Ona je jak náš prezident. To si člověk říká, že to je úplný dno. A za chvíli dokáže překvapit, že předvede ještě hlubší í dno ![]()
bram Souhlasím, nemohl by se ozvat Karlos & Lela, abych zase získala guilty pleasure, na který mi nevadí se koukat? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY