Evaeva Měla jsem na mysli povinnosti co se týče protokolu. Přece jenom je to všechno podle plánu a napovel. Nemyslela jsrm jen účast.
VIP zjevy
notna no jo, ale to by museli být jen jako řadový hosté, to by mi přišlo zvláštní.
notna podle bulváru: aféra č.1 kolem titulů jejich dětí, že jsou jen princ a princezna a ne jejich výsosti nebo jak, aféra č.2 s tím, že dostali pozvánku na tu včerní recepci, ale ta neplatila a dověděli se to prý až z médií.
Ale věř bulváru, že jo.
notna no jo hadry, to je moje
mne se moc libi i styl Kate, i kdyz minimalismus Meghan se mi libi trosku vic. Prijde mi fajn, ze kazda ma svuj vlastni styl a toho se drzi. Nejvic obdivuju ty vysoke podpatky.
Lamicka Kate je perfektní, vždy jí to sluší a ten styl k ní jde. Podpatky taky obdivuju. Hlavně jak v nich chodí i po těch kočičích hlavách. Taky v nich ráda chodím, ale na ulici si občas připadám jak kamzík.
notna To jsi dobrá, já hrozně zlenivěla a podpatky už skoro nenosím.
Lamicka Taky je rozhodně nenosím tak často jako dřív.
Macronových tenisky.
Ano nebo ne?
Za mě nee.
Mha Jako úplně mě nepobouřily, ale vzhledem k tomu, že tam nebyli jako soukromé osoby, tak spíš ne.
Mha já jsem s tím v pohodě.
Mha Za mě taky ne.
Mha ne
Mha spíš ne a přišlo mi zvláštní, že oni měli tenisky a jejich ochranka kožené polobotky.
Mha Ale Macron je neměl na pohřbu, ne?
MhaTaky ne. Připomnělo mi to tu Macronovu mikinu a la Zelenskij, taková urputná snaha koukněte, jak jsem in. U mě se to míjí účinkem nebo je spíš nesympatický. Vyjádřit smutek a do opery /nebo na podobnou společenskou událost/ bych v teniskách nešla, na běžný nošení jsou k sukni, šatům super.
999 Šli se myslím poklonit k rakvi ve Westminsteru, pohřeb byl později.
999 na pohrebe bol oblečený a obutý formálne. Tenisky mal predtým, keď sa boli pokloniť k rakve.

A asi vnímám rozdíl, jestli jdu k rakvi populárního zpěváka nebo někoho, komu by tenisky byly sympatický, nebo anglický královny, která se celej život oblíkala formálně a na audienci k ní za života by v teniskách asi nešel. Ale kdo ví, třeba by to ocenila![]()
mirajo "a na audienci k ní za života by v teniskách asi nešel".... kromě našeho preziburana, který k ní vkráčel v důchodkách...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY