VIP zjevy
No ale nebyl se tam poklonit jako soukromá osoba, nevystál si frontu jako třeba Beckham. Mně to nějak nerve srdce, ale asi bych si na jeho místě tenisky nevzala. Hlavně ony měly ten bílý pruh, že jo, jinak by si toho možná nikdo ani nevšiml.
Kecky nekecky, hlavně že Macronová neměla mini.![]()
stes
No to je ovšem pravda!
Přesně
Já je teda s jistotou očekávala ![]()
Kecky mě teda trochu zarazily, sice šli jakože procházkou mezi lidma, ale stejně...
Jo a stran šatů Meghan - ne že by mě to překvapovalo, ale jít do kostela s holejma rukama (byť s částečnou pelerínou), notabene na královskej pohřeb, je přinejmenším nevkusný, ne-li proti všem dobrejm mravům. No co už od ní chtít.
barbucha měla mít i závojík...hele, pelerínu nevychytala, byť byla pěkná, ale ta zima na ruce...
No ale nebyl se tam poklonit jako soukromá osoba, nevystál si frontu jako třeba Beckham. Mně to nějak nerve srdce, ale asi bych si na jeho místě tenisky nevzala. Hlavně ony měly ten bílý pruh, že jo, jinak by si toho možná nikdo ani nevšiml.
Vidím to stejně. Jde tam oficiálně jako prezident a má na nohách "kecky". Ještě že nebylo teplo, třeba by šel v žabkách
To si už dělám srandu.
notna to je furt dokola xtá varianta vzorce brát, ale nedávat, no
Takhle se dnes nosí zásnubní prsten...? ![]()
/... ta ruka patří jakési slečně Kateřině, což je snoubenka jakéhosi pana Beránka, což je otec rappera Lea Beránka. Nikoho z nich neznám, ale všechno jsou to celebrity.
/

euridike to je ale mimořádně hnusná manikůra
To tedy je. Ale takovou nevidím poprvé. Zásnubní prsten, který vypadá, že ho dotyčná nedostane přes kloub na správné místo, asi ano. ;)
euridike Ten medvídek z pěnových růží je taky škaredá dekorace/dárek.
euridike Pisou, ze uz ji jednou drahej prstynek dal, ale ztratila ho. Tak uz je jasny proc:)
barbucha Já jsem někde četla na ty šaty naopak chválu, že připomínaly styl Alžbětiných oblíbených. Ale už to adi nenajdu.
euridike šmarná, to obočí! Proč si to dělá?
euridike ale fuj
euridike no nejlepší co se o tom dá říci, že je to hodně nelichotivá fotka obou ![]()
taková pohádka o Prasáčkovi a princezně Umělince ![]()
Ounz a proc si dela toho dedka?
Kokoska no...eh...jak bych to nějak kulantně...asi láska?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY