![]()
VIP zjevy
A mně se směje za Erasure ![]()
Mně to přijde hrozně vtipný.
No ale já jeho cílovka fakt nejsem.
Moje kamarádka (33) mi minulý táden oznámila, že v Brně bude mít Cristovao koncert a že tam musí jít. Jsem se zarazila, že jestli to zkusí navrhnout mě, budu muset s díky odmítnout. No a prej, od čeho má 10letou dceru. Takže malá Adélka jde, ať se jí to líbí nebo ne. ![]()
No vidím to tak, že cieľová skupina bude práve Adélka. ![]()
Jsem byla v Karlíně, plný Fórum, a věkovej průměr byl rozhodne kolem 20 hrubym odhadem...tomu nerozumíte tady![]()
Do oblastí stiženejch tropickou bouří se nesmí podpatky??
No tak neni to uplne vhodnej outfit a je to takovy...trochu necitlivy, no. Ale po pristani nasadila tenisky - snehove bily :D
Jako vetsi pruser ovsem hodnotim vystupovani Trumpa, ani v takovyhle situaci nedokaze prestat zvanit pouze a jen o sobe a o tom, jak je uzasnej.
Tak Trumpa nekomentuju, ale že podpatek ubírá na sounáležitosti a soustrasti mě překvapilo![]()
Tak to pozor! Co má bejt špatně na Erasure?
Všechno?
Aha, tak zajisté
To bude asi vec vnimani - proste kdyz na pohreb dorazim v ruzovy teplakovce, taky to nutne neznamena, ze jsem necitlivej psychopat, ale velmi se to nehodi k dane situaci. To jsem samozrejme schvalne prehnala, ale Melania vypada spis jako kdyz jde na obed s kamoskou nez navstivit oblasti zasazene prirodni katastrofou.
Ale ona se pak stejne prevlikla. Ovsem v DC bylo taky mokro a jak naslapuje po tom travniku v tech jehlovejch podpatkach....je zkusena :)
Boze,ja cele leto neviem,co na seba a tuto slecny to maju zmaknute lavou zadnou ![]()

To by mohli byt jej dcery ![]()
Co je to za zrudky? Ty maji teda solidni slehu.
Vraj nejake spevacky,v nazve maju nieco s twins...neviem presne
Diky, to mi staci, tak nejak to mektani najednou slysim.
Nejvíc mě zaujal štípanec na stehně levé slečny :) Ta pravá vypadá, že má punčocháče?
Ten som si nevsimla,bola som oslepena tym celkovym zjavom.A aj ja mam pocit,ze telove sietovky su tam ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí