Ich mekotanie si radsej ani nepredstavujem.No tipujem,ze je rovnako "kvalitne" ako ich vyzor.
VIP zjevy
No prave, tipuju to stejne.
To není štípanec, to je díra v síťovce. Maj to na sobě obě ;)
Ben me teda hudebne taky dost miji, ale pisnicku o tej "co mela z matiky ctverku, bo se venovala twerku" - tu mam rada a prijde mi vtipna vcetne klipu s Vlastikem Harapesem.
Tak to je ještě lepší :D
Hele to není štípanec, to je voko! Není tam vidět vzor těch punčoch.. (nebo chyba v matrixu)
edit: aha pozdě..
Jaaaaaj, to sú Twiins
Sestry Nízlové. A opis ich spevu ako mekotanie je úplne presný. Pravidelne sa objavujú na Topkách a v Novom čase, však sú to super úspešné celebrity. Boli v Amerike a tam sa mihli v klipe nejakého rapera a vôbec sa tam snažili nejakú kariéru (neviem akú) urobiť, ale nič moc, tak sa vrátili do starého známeho rybníčka na Slovensko
.

Jen 30%, ale u většiny jsem střílela od boku, protože bych k těm jménům neuměla přiřadit ani obličej. ![]()
šiš já se bavim!
https://www.facebook.com/pavel.novotny.399/posts/10155707515714521
Tomáš Řepka Me se to nechce cist:)))
Komentář týdne! Skvělý...
(šmane, tady to automaticky vkládá linky na profily!)
Dneska Pavlik pise, ze ho Kristelova nahlasila a bude ban, nevim jestlis to cetla cely, ale prej za Repku pise ona)))
Jo jo, menežerka sociálních sítí, já ju snad na instagramu začnu taky sledovat, prý je to docela zábava...
No jeje!
Ja pro pobaveni na jeji profil na IG obcas kouknu, ty jeji komenty... jak jim nikdo nepreje, ale oni jsou strasne happy a na nikom jim nezalezi a jak se maji dobre. Ale nesleduju ji, nechci ji zvysovat pocet followeru, i kdyz myslim, ze polovina z nich to ma jako guilty pleasure ![]()

...a titulek Blesku:
Supermodelka Karolína Kurková v Benátkách: Bojovala s větry!
chudera
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí