A tohle?))

No, podľa fotky sa jej to nakoniec podarilo
...
Ááááá, ty nohy v rybářské síti!

Nesvadbova, to je takova modni snazilka. Hlave to vsecho rve strasne silou a jde to poznat. I ta jeji stihlost pusobi jako pretvarka.
Ach ne, já taky musím všude vlezt! Koukla jsem na ten IG Kristelové a přestože jsem si přečetla pouze 2 příspěvky, mám špatný pocit, jako bych ukradla rohlík na akci pro bezdomovce. Jsem špatná, zlá, zakomplexovaná, závistivá, jsem proti celýmu světu, ehm, mikrosvětu a nepřeju jim lásku. Au! Ale já jsem se jen podivala, přísahám!!!!![]()
S tou štíhlostí to vidím stejně, v plavkách bych jí nechtěla vidět. V podstatě mě i irituje, že někdo takhle nestylovej šéfuje Bazaaru snad desátym rokem, ne-li dýl, pak to má mít úroveň.
a to vedle ní je Hrachovcová nebo kdo? Já to fakt nepoznám ![]()
Ta je dobrá, ta se mi obvykle líbí...Kaira
no mně přišla malá, asi jako já, když jsem ji jednou viděla naživo a já mám 1,63, tak mi ta Nesvatbová vedle ní přijde jako trpaslík
a to vedle ní je Hrachovcová nebo kdo? Já to fakt nepoznám ![]()
Taky na to koukám, vypadá, že ji mixli s Kubelkovou.
A má dobrý postoj, takový: Tak paninko, kde máte ten ucpanej odpad?
Je malá, musí mít aspoň 10 cenťáků podpatky, Nesvadbová je podle mě zas cca jako já, mám 171 cm.
Tohle po po ránu rozesmalo ![]()

mně na téhle fotce Kaira připomíná Mrakomora (Princ a Večernice)
ale jinak se mi její outfity docela líbí
Mně taky, tady je ale i nějak oteklá v obličeji nebo co.
Ale ať mi někdo vysvětlí jaktože je jedna jednou velká a podruhý zas malá!
to je tzv. forced perspective (neznám česky) ![]()
Antiperspektiva ala Ivan Mládek obrazy?
šmarjá, tohle je taky Hrachovcová? Tak tady jsem ji už vůbec nepoznala ![]()
ta je taky dobrá, ale myslela jsem spíš tohle ![]()
https://petapixel.com/2012/08/04/forced-perspective-shots-with-a-moving-camera-in-lord-of-the-rings/
Znásilněná perspektiva?
Uplne presne jsi vystihla me pocity - samozrejme jsem se taky podivala
Jeste horsi nez jsem cekala, obzvlast ty radoby vtipny hashtagy.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.